Navegando por Autor FIGUEIREDO, J. E. F.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2022Tannin-sorghum flours in cream cheese: physicochemical, antioxidant and sensory characterization.CORREIA, V. T. da V.; D'ANGELIS, D. F.; SANTOS, A. N. dos; RONCHETI, E. F. S.; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, W. A. da; FERREIRA, A. A.; FANTE, C. A.
2017The effects of different freeze-drying protective agents on the viability of phosphate solubilizing bacteria from the genus Bacillus.FERNANDES, T. A.; OLIVEIRA, M. C.; FIGUEIREDO, J. E. F.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.
2023Thermo-resistant enzyme-producing microorganisms isolated from composting.COTTA, S. P. M.; MARINS, M. S.; MARRIEL, I. E.; LANA, U. G. de P.; GOMES, E. A.; FIGUEIREDO, J. E. F.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.
1997Transformação genética de milho (Zea mays L.) mediada por Agrobacterium tumefaciens.VASCONCELOS, M. J. V.; ANTUNES, M. A.; BARDUCHE, D.; PAIVA, L. V.; PAIVA, E.; VALICENTE, F. H.; FIGUEIREDO, J. E. F.; CARVALHO, C. H. S.; LOPES, M. A.
2007Variation of resistance among races and isolates of Colletotrichum sublineolum of sorghum to antagonist Streptomyces spp. strains.BRESSAN, W.; FIGUEIREDO, J. E. F.
2022Whole sorghum flour processed as cookies maintained bioactive compounds at storage.PANSINI, D. D.; NASCIMENTO, R. C.; QUEIROZ, V. A. V.; FIGUEIREDO, J. E. F.; SILVA, E. M. M. da; MORAES, E. A.
2016Yield increase of maize in the Midwest region of Brazil through inoculation of endophytic and rhizosphere phosphate-solubilizing bacteria.RIBEIRO, V. P.; GOMES, E. A.; FIGUEIREDO, J. E. F.; PINHO, J. M.; MARRIEL, I. E.; LANA, U. G.; OLIVEIRA-PAIVA, C. A.