Browsing by Author LEDO, A. da S.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 206 to 225 of 256 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Packing and refrigeration for mangaba preservation.MUNIZ, A. V. C. da S.; VITÓRIA, M. F. da; LEDO, A. da S.; MUNIZ, E. N.
2015Performance of cryoprotectants, dehydration methods and tetrazolium test on the zygotic embryos of BGD coconut.GOMES COPELAND, K. K. P.; SANTOS, I. R. I.; ALMEIDA, F. T. C.; LEDO, A. da S.
2021Phenotypic characterisation of the germplasm bank of mangaba (Hancornia speciosa Gomes), a unique Brazilian native fruit, with emphasis on its high vitamin C content.SANTANA, J. G. S.; SANTOS, P. S.; FREITAS, L. S.; SOARES, F. S.; AMBROSIO, M.; MUNIZ, E. N.; LEDO, A. da S.; SILVA, A. V. C. da
2022Phisiological quality and tolerance of Genipa americana L. seed submetted to drying.CARDOSO, M. N.; SOARES, A. N. R.; OLIVEIRA, L. A. R.; NASCIMENTO, L. H. A.; LEDO, A. da S.; SILVA, A. V. C. da
2018Physcochemical characterization of banana friut by univariate and multivariate procedures.LEDO, A. da S.; SILVA, T. N.; MARTINS, C. R.; MUNIZ, A. V. C. da S.; LEDO, C. A. da S.; AMORIM, E. P.
2018Physcochemical characterization of banana friut by univariate and multivariate procedures.LEDO, A. da S.; SILVA, T. N.; MARTINS, C. R.; MUNIZ, A. V. C. da S.; LEDO, C. A. da S.; AMORIM, E. P.
2016Physiological potential of tamarind seeds subjected to stress conditions and storage.MUNIZ, A. V. C. da S.; SOARES, A. N. R.; SANTOS, P. S.; NASCIMENTO, A. L. S.; VITORIA, M. F. da; OLIVEIRA, J. M. S.; MELO, M. F. de V.; LEDO, A. da S.; RABBANI, A. R. C.
2023Polinização in vitro: estratégia para estudos de viabilidade do grão de pólen do jenipapeiro.FREIRE, G. da S.; MACHADO, C. de A.; SILVA, A. V. C. da; LEDO, A. da S.
2014Pollen grain viability of coconut accessions at low temperatures.MACHADO, C. A.; MOURA, C. R. F.; LEMOS, E. E. P. de; RAMOS, S. R. R.; RIBEIRO, F. E.; LEDO, A. da S.
1999Porta-enxertos para laranjeiras-doces (Citrus sinensis (L.) OSB.), em Rio Branco, Acre.LEDO, A. da S.; LEDO, F. J. da S.; RITZINGER, R.; CUNHA SOBRINHO, A. P. da
2002Porta-enxertos para limas ácidas 'Tahiti' e 'Galego' na Amazônia Ocidental.LEDO, A. da S.; GONDIM, T. M. de S.; MENDONCA, H. A. de; AZEVEDO, F. F. de
2015Posição do segmento nodal da planta de origem na indução da micropropagação da mandioca.CARDOSO, M. N.; MIRANDA, I. C. D.; LEDO, A. da S.; CRUZ, F. E. M.; OLIVEIRA, S. D. da S.
1993Preliminary epidemiologics studies of 'white spot' (Cercospora sp.) and 'zone spot' (Sclerotium caffeicola) in soursorp in Rio Branco-Acre, Brazil.LEDO, A. da S.; FAZOLIN, M.
2014Preliminary Identification of Molecular Markers Associated with Precocity in Mangaba Tree.VITORIA, M. F.; LEDO, A. da S.; MUNIZ, A. V. C. da S.
2017Pré-condicionamento de acessos de Saccharum para criopreservação.LEDO, A. da S.; JANDEREK, M.; STAATS, E.; SKOGERBOE, D.
2012Produção comercial de mudas micropropagadas em Sergipe.TEIXEIRA, K. C. dos S.; LEDO, A. da S.; PINTO, C. J. A.; LIBAO, M. W. N.; JESUS, L. E. A. de
2008Produção de limas ácidas, tangerineira e híbridos sobre diferentes porta-enxertos no Estado do Acre.LEDO, A. da S.; OLIVEIRA, T. K. de; RITZINGER, R.; AZEVEDO, F. F. de
2012Produção de mudas de abacaxizeiro Pérola utilizando a técnica do estiolamento in vitro.ARAUJO, A. G. de; RIBEIRO, M. M. J.; QUIRINO, Z. B. de R.; LEDO, A. da S.; VILANOVA NETA, J. L.
2014Progresso da Sigatoka amarela na cultivar Prata-anã em Sergipe.QUIRINO, Z. B. R.; TALAMINI, V.; MUNIZ, A. V. C. da S.; SILVA JUNIOR, J. F. da; LEDO, A. da S.; OLIVIERA, F. A.
2019Proline synthesis and physiological response of cassava genotypes under in vitro salinity.CARDOSO, M. N.; ARAUJO, A. G.; OLIVEIRA, L. A. R.; CARDOSO, B. T.; MUNIZ, A. V. C. da S.; SANTOS, P. S. N. dos; OLIVEIRA, A. C. A. de; MACHADO, C. de A.; LEDO, A. da S.