Buscar por Autor LIMA, J.
Mostrando resultados 1 a 4 de 4
Año de publicación | Título | Autor(es) |
2016 | Fortified coffees, with iron, zinc and calcium: evaluating the impact of quality and roasting degree on sensory responses. | MARQUES, N.; LIMA, J.; DELIZA, R.; FARAH, A. |
2015 | Indicadores de qualidade do solo em sistemas de uso do solo: estudo de caso em Assistência, SP. | TONETTI, C.; GORTE, T.; OLIVEIRA, D. C. de; DIOGO FILHO, G. J.; LIMA, J.; CARDOSO, G. B. X.; NADOLNY, H.; SANTOS, J. B. dos; AZEVENO JUNIOR, R.; BARTZ, M. L. C.; BARETTA, D.; IBANEZ, E. V.; LAVELLE, P.; BROWN, G. G. |
2015 | Minhocas em sistemas de uso do solo: estudo de caso em Assistência, SP. | GORTE, T.; TONETTI, C.; OLIVEIRA, D. C. de; DIOGO FILHO, G. J.; LIMA, J.; CARDOSO, G. B. X.; NADOLNY, H.; SANTOS, J. B. dos; AZEVENO JUNIOR, R.; BARTZ, M. L. C.; BARETTA, D.; IBANEZ, E. V.; LAVELLE, P.; BROWN, G. G. |
2014 | Soils properties outpaces agricultural practices in the determination of bacterial community structure in sugarcane fields. | DURRER, A.; GUMIERE, T.; ANDRADE, P. A. M.; COSTA, D. P.; TAKETANI, R. G.; LIMA, J.; SILVA, M. P.; MELO, I. S. de; ANDREOTE, F. D. |