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Ano de publicação
Título
Autor(es)
2011
Forma física da ração contendo milheto sobre a digestibilidade dos nutrientes para frangos de corte.
TORRES, T. R.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
GOMES, P. C.
;
RABELLO, C. B. V.
;
FARIA, M. A. M. de
;
SOUZA, E. J. O. de
;
LIMA, M. R.
2016
Growth performance, carcass traits and pork quality of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets.
ALMEIDA, B. C. S.
;
BERTOL, T. M.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
CUNHA JUNIOR, A.
;
BERNARDI, D. M.
;
PEREIRA, P. S.
2016
Influência de ingredientes alternativos usados na alimentação de suínos em terminação sobre o perfil de compostos voláteis no salame tipo italiano.
LUDKE, J. V.
;
CAMPOS, R. M. L. de
;
TERRA, N. N.
;
COLDEBELLA, A.
;
BERTOL, T. M.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
2016
Lipid profile, oxidative stability of fat and alpha-tocopherol concentration on meat of pigs fed dehydrated or ensiled grape pomace and omega-3 enriched diets.
ALMEIDA, B. C. S.
;
BERTOL, T. M.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
CUNHA JUNIOR, A.
;
BERNARDI, D. M.
2016
Metabolizable energy of alternative feedstuffs for broilers.
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
SANTANA, J. N. de
;
BARROS, J. S.
;
COSTA, A. C. F.
;
PEREIRA, P. S.
;
ALMEIDA, B. C. S.
2011
Metabolizable energy of castor bean meal through broiler metabolism trial.
SANTANA, J. C. N.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
SILVA, A. S.
;
RABELLO, C. B. V.
;
BERTANI, G. T. R.
2013
Nutrition evaluation and metabolizable energy of autoclaved castor bean meal for broilers.
SANTANA, J. C. N. de
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
PEREIRA, P. S.
;
SILVA, A. S.
2016
Performance and carcass characteristics of broilers fed with hominy feed.
NASCIMENTO, E. V. A.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
PEREIRA, P. S.
;
RABELLO, C. B.
;
COLDEBELLA, A.
2013
Performance and egg quality from Japanese quail fed autoclaved castor bean meal.
PIMENTEL, A. C. S.
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LUDKE, J. V.
;
RABELLO, C. B. V.
;
SANTANA, J. C. N. de
;
FARIA, A. G.
;
PEREIRA, P. S.
2007
Soja integral processada de diferentes formas para uso em dietas para suínos em crescimento e terminação.
LUDKE, M. do C. M. M.
;
LIMA, G. J. M. M. de
;
LANZNASTER, M.
;
ARDIGÓ, R.
2016
Substituição parcial do milho pelo resíduo de macarrão em dietas de frangos de corte nas fases inicial e de crescimento.
OLIVEIRA, H. B. de
;
LUDKE, M. do C. M. M.
;
SANTOS, A. C. dos
;
ANTUNES, L. R.
;
MOTA, V. D. de A.
;
LUDKE, J. V.
;
CUSTÓDIO, L. R.
;
SANTOS, J. S.