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Autor(es)
2013
Comparing methods of identify the appropriate sugar and pulp levels for fruit juice formulation: a consumer-driven approach.
BARROS-MARCELLINI, A. M.
;
FERREIRA, E. A. S.
;
DELIZA, R.
;
MARCELLINI, P. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
ROSENTHAL, A.
2016
Descrição sensorial do queijo do Serro: Uma contribuição para definição do período de maturação dos queijos artesanais.
SÁ, D. de G. C. F. de
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
MONTEIRO, R. P.
2016
Desenvolvimento de néctar de umbu: potencial para agregação de valor ao fruto do umbuzeiro.
RIBEIRO, L. O.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
SÁ, D. de G. C. F. de
;
MATTA, V. M. da
;
FREITAS, S. P.
2012
Do roasting conditions affect consumer liking for coffee beverages?
DELIZA, R.
;
FERREIRA, J. C. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
ARES, G.
;
FARAH, A.
2012
Effect of roasting conditions on sensory response to coffee brew: exploring consumer perception.
DELIZA, R.
;
FERREIRA, J. C. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
ARES, G.
;
FARAH, A.
2014
Fruit juice label: what matters to the consumer?
BARROS-MARCELLINI, A. M.
;
DELIZA, R.
;
MARCELLINI, P. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
TEIXEIRA, K. T. R.
2015
Sensory evaluation of a Caatinga passion fruit based chutney.
SILVA, B. S. G. DA
;
TORREZAN, R.
;
FREITAS, D. de G. C.
;
OLIVEIRA, A. H.
;
TEIXEIRA, N. S.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
FERREIRA, J. C. S.
;
SILVA, L. F. M. da
;
ARAUJO, F. P. de
;
MATTA, V. M. da
2016
Utilização do método Repertory Grid para descrição sensorial de diferentes tipos de café com consumidores.
ALCANTARA, M.
;
MATTOS, C. T. G. B.
;
SÁ, D. de G. C. F. de