Navegando por Autor MOITA, A. W.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2016Selección de camotes biofortificados en dos regiones distintas en Brasil.MELLO, A. F. S.; NUNES, M. U. C.; MOITA, A. W.; SANTOS, M. M. F.; NUTTI, M. R.
2016Selección de camotes biofortificados en dos regiones distintas en Brasil.MELLO, A. F. S.; NUNES, M. U. C.; MOITA, A. W.; SANTOS, M. M. F.; NUTTI, M. R.
2015Seleção de linhagens avançadas de pimenta do tipo cabresa (Capsicum annuum L.)GOMES, L. M.; SOARES, R. S.; MOITA, A. W.; REIFSCHNEIDER, F. J. B.
2015Seleção de novas fontes de resistência em Oryza spp. A Meloidogyne graminicola.MATTOS, V. S.; CARES, J. E.; GOMEZ, G. M.; ALMEIDA, M. R. A.; GOMES, C. B.; MOITA, A. W.; CARNEIRO, R. M. D. G.
2015Severidade da podridão-negra em populações do programa de melhoramento genético de couve-flor da Embrapa Hortaliças.VENDRAME, L. P. de C.; QUEZADO-DUVAL, A. M.; MELO, R. A. de C. e; MOITA, A. W.; MELO, P. E. de
2015Short-term changes in fertility attributes and soil organic matter caused by the addtion of EM Bokashis in two tropical soils.LIMA, C. E. P.; FONTENELLE, M. R.; SILVA, L. R. B.; SOARES, D. C.; MOITA, A. W.; ZANDONADI, D. B.; SOUZA, R. B. de; LOPES, C. A.
2016Temporal progress of white rot in garlic genotypes in Rio Paranaiba country, MG, Brazil.MESQUITA, D. C. M.; LOURENÇO JUNIOR, V.; CAFÉ-FILHO, A.; INACIO, F. M.; PINHEIRO, L. M.; LOPES, E. A.; NUNES, G. G.; MOITA, A. W.; RESENDE, F. V.
2015Validação de oito clones de batata-doce biofortificada no Distrito Federal.MELLO, A. F. S.; NUTTI, M. R.; MOITA, A. W.
2019Visual quality and waste of fresh vegetables and herbs in a typical retail market in Brazil.LANA, M. M.; MOITA, A. W.
2017Volume de aplicação e eficiência do controle químico da mancha bacteriana em tomateiro industrial.PONTES, N. C.; NASCIMENTO, A. R.; GOLYNSKI, A.; MOITA, A. W.; MAFFIA, L. A.; OLIVEIRA, J. R.; DUVAL, A. M. Q.