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Autor(es)
2020
Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flour.
QUEIROZ, V. A. V.
;
CORREIA, V. T. da V.
;
MENEZES, C. B. de
;
MIGUEL, R. de A.
;
CONCEIÇÃO, R. R. P. da
;
PAIVA, C. L.
;
FIGUEIREDO, J. E. F.
2018
Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storage.
QUEIROZ, V. A. V.
;
OLIVEIRA, K. G. de
;
PAIVA, C. L.
;
CARLOS, L. de A.
;
MENEZES, C. B. de
;
BARROS, F. A. R. de
;
PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.
;
ANUNCIAÇÃO, P. C.
2015
Sensory evaluatins of pastas prepared from sorghum and corn flours.
PAIVA, C. L.
;
QUEIROZ, V. A. V.
;
GARCIA, M. A. V. T.
;
REIS, G. C. L.
2015
Sorvete adicionado de farinha de sorgo: elaboração, caracterização físicoquímica e sensorial.
SILVA, C. S.
;
PAIVA, C. L.
;
QUEIROZ, V. A. V.
;
UBALDO, J. C. S. R.