Navegando por Autor RESENDE, J. T. V. de

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 9 de 9
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2019Agronomic performance of both virus-infected and virus-free garlic with different seed bulbs and clove sizes.MARODIN, J. C.; RESENDE, F. V.; GABRIEL, A.; SOUZA, R. J. de; RESENDE, J. T. V. de; CAMARGO, C. K.; ZEIST, A. R.
2011Aplicação complementar de enxofre em diferentes doses na cultura do alho.RESENDE, J. T. V. de; MORALES, R. G. F.; RESENDE, F. V.; BERTUZZO, L. L. da C.; FIGUEIREDO, A. S. T.
2013Caracterização morfológica, produtividade e rendimento comercial de cultivares de alho.RESENDE, J. T. V. de; MARALES, R. G. F.; ZANIN, D. S.; RESENDE, F. V.; PAULA, J. T. de; DIAS, D. M.; GALVÃO, A. G.
2007Desempenho agronômico de cultivares de alho seminobres em cultivo orgânico na região de Guarapuava - PR.SILVA, M. T. D. da; RESENDE, J. T. V. de; CAMARGO, L. K. P.; SCHERLOSKI, R.; RESENDE, F. V.
2007Desempenho agronômico de cultivares de alho seminobres em cultivo orgânico na região de Guarapuava - PR.SILVA, M. T. D. da; RESENDE, J. T. V. de; CAMARGO, L. K. P.; SCHERLOSKI, R.; RESENDE, F. V.
2010Identificação de cultivares de alho por marcadores AFLP.MORALES, R. G. F.; RESENDE, J. T. V. de; SILVA, P. R. da; DELATORRE, C. A.; RESENDE, F. V.; FIGUEIREDO, A. S. T.
2022Multivariate analysis methods improve the selection of strawberry genotypes with low cold requirement.BARTH, E.; RESENDE, J. T. V. de; MARIGUELE, K. H.; RESENDE, M. D. V. de; SILVA, A. L. B. R. da; RU, S.
2019Physiology of the production of strawberries inoculated with arbuscular mycorrhizal fungi.CORDEIRO, EL. C. N.; RESENDE, J. T. V. de; SAGGIN JUNIOR, O. J.; NASCIMENTO, D A.; ZEIST, A. R.; FAVARO, R.; CÓRDOVA, K. R. V.; GABRIEL, A.
2020Virus-free garlic: yield and commercial classification as a function of plant spacing and seed size.MARODIN, J. C.; RESENDE, F. V.; RESENDE, J. T. V. de; GABRIEL, A.; ZEIST, A. R.; CONSTANTINO, L. V.; SANZOVO, A. W. S.