Navegando por Autor SCARIOTTO, S.

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Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2022Improvement in Brazilian barley breeding: changes in developmental phases and ecophysiological traits.RODRIGUES, O.; MINELLA, E.; COSTENARO, E. R.; SCARIOTTO, S.; MARCHESE, J. A.
2017Incidência a campo da podridão-parda em genótipos de pessegueiros e nectarineiras, em Pelotas-RS, safra 2016-2017.DINI, M.; SCARIOTTO, S.; RASEIRA, M. do C. B.
2018Models to estimate chilling accumulation under subtropical climatic conditions in Brazil.MILECH, C. G.; SCARIOTTO, S.; DINI, M.; HERTER, F. G.; RASEIRA, M. do C. B.
2022Peach and nectarine susceptibility to brown rot and protocol optimization to evaluate Monilinia fructicola sporulation.DINI, M.; RASEIRA, M. do C. B.; SCARIOTTO, S.; CARPENEDO, S.; UENO, B.
2021Peach phenological characters: heritability, maternal effect and correlation with brown rot.DINI, M.; RASEIRA, M. do C. B.; SCARIOTTO, S.; MARCHI, P. M.; MELLO-FARIAS, P.
2013Reaction of Peach Genotypes to Bacterial Leaf Spot: Correlations with Environmental Conditions, Leaf Phenology, and Morphology.SACHET, M. R.; CITADIN, I.; SCARIOTTO, S.; SANTOS, I. dos; ZYDEK, P. H.; RASEIRA, M. do C. B.
2013Search for sources of resistance to brown rot in Brazilian genotypes of peach.SCARIOTTO, S.; SANTOS, J. dos; RASEIRA, M. do C. B.
2012Seleção de genótipos de pessegueiro visando resistência à podridão parda.SCARIOTTO, S.; SANTOS, J.; RASEIRA, M. do C. B.
2017Severidade da ferrugem-do-pessegueiro em progênies do programa de melhoramento GENÉTICO DA Embrapa Clima Ttemperado, Pelotas-RS.DINI, M.; SCARIOTTO, S.; RASEIRA, M. do C. B.