Mostrando resultados 16 a 35 de 61
< Anterior
Próximo >
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2009 | Composição do leite de cabras alimentadas com farelo de mamona destoxificado. | FERNANDES, M. F.; BOMFIM, M. A. D.; MEDEIROS, A. N. de; QUEIROGA, R. de C. R. do E.; SILVA, L. P. da; MAPURUNGA, P. A. |
2002 | Correlação entre atributos químicos e microbiológicos, em solo de cerrado. | SILVA, L. P. da; RAMOS, M. L. G.; GUIMARÃES, C. M. |
2013 | Densidade de estocagem e frequência alimentar no cultivo de jundiá em tanques-rede. | MARTINELLI, S. G.; RADÜNZ NETO, J.; SILVA, L. P. da; BERGAMIN, G. T.; MASCHIO, D.; DELLA FLORA, M. A. L.; NUNES, L. M. da C.; POSSANI, G. |
2024 | Desenvolvimento de estratégias inovadoras de imunização para viabilizar o uso de vacas como biofábricas de anticorpos neutralizantes produzidos a partir do colostro para tratamento e prevenção de doenças pandêmicas. | SOUZA, P. E. de A.; MOREIRA, L. dos S.; CARVALHO, C. V. de; HONÓRIO, N. T. de B. S.; BASTOS, A. P. A.; SILVA, L. P. da; PRUDÊNCIO, C. R.; DOMINGUES, R.; GASPAR, E. B.; FRANCO, A. L.; REIS, D. R. de L.; BRANDAO, H. de M.; DIAVÃO, J.; SILVA, A. S.; CAMPOS, M. M.; CARVALHO, W. A. |
2024 | Desenvolvimento de estratégias inovadoras de imunização para viabilizar o uso de vacas como biofábricas de anticorpos neutralizantes produzidos a partir do colostro para tratamento e prevenção de doenças pandêmicas. | SOUZA, P. E. de A.; MOREIRA, L. dos S.; CARVALHO, C. V. de; HONÓRIO, N. T. de B. S.; BASTOS, A. P. A.; SILVA, L. P. da; PRUDÊNCIO, C. R.; DOMINGUES, R.; GASPAR, E. B.; FRANCO, A. L.; REIS, D. R. de L.; BRANDAO, H. de M.; DIAVÃO, J.; SILVA, A. S.; CAMPOS, M. M.; CARVALHO, W. A. |
2018 | Desenvolvimento, caracterização e avaliação da citotoxicidade de virossoma para prevenção da doença de newcastle em aves. | BARON, L. F.; FONSECA, F. M. da; BRENTANO, L.; TREVISOL, I. M.; SILVA, L. P. da; BASTOS, A. P. A. |
2024 | Detecção de patógenos por PCR em DNA total de Queijos Minas Artesanal e Coalho feitos de leite cru. | SARAIVA, B. F.; CONCEIÇÃO, V. B.; HONÓRIO, N. T. de B. S.; FRANK, H. O.; SILVA, L. P. da; SILVA, M. R.; CASTRO, K. N. de C.; RIBEIRO, J. B. |
2020 | Development of a graphene-based biosensor for detecting recombinant cyanovirin-N. | DE ALMEIDA, P. R.; MURAD, A. M.; SILVA, L. P. da; RECH, E. L.; ALVES, E. S. |
2018 | Different methods of cell viability analysis of cultures exposed to a nanovaccine for the prevention of newcastle disease in poultry. | FONSECA, F. M. da; BRENTANO, L.; BARON, L. F.; SILVA, L. P. da; SANTOS, M. S. C. dos; BASTOS, A. P. A. |
2018 | Different methods of cell viability analysis of cultures exposed to a nanovaccine for the prevention of newcastle disease in poultry. | FONSECA, F. M. da; BRENTANO, L.; BARON, L. F.; SILVA, L. P. da; SANTOS, M. S. C. dos; BASTOS, A. P. A. |
2013 | Efeito inicial da capoeira melhorada no número de esporos de fungos micorrízicos arbusculares. | SILVA, L. P. da; ARAGÃO, D. V.; SANTOS, I. P. de O. |
2017 | Effects of quantitative feed restriction and sex on carcass traits, meat quality and meat lipid profile of Morada Nova lambs. | ARAÚJO, T. L. A. C. de; PEREIRA, E. S.; MIZUBUTI, I. Y.; CAMPOS, A. C. N.; PEREIRA, M. W. F.; HEINZEN, E. L.; MAGALHAES, H. C. R.; BEZERRA, L. R.; SILVA, L. P. da; OLIVEIRA, R. L. |
2014 | Evaluation of MALDI-TOF mass spectrometry for identification of environmental yeasts and development of supplementary database. | AGUSTINI, B. C.; SILVA, L. P. da; BLOCH JUNIOR, C.; BONFIM, T. M. B.; SILVA, G. A. da |
2013 | Extração de antinutrientes e aumento da qualidade nutricional dos farelos de girassol, canola e soja para alimentação de peixes. | BERGAMIN, G. T.; VEIVERBERG, C. A.; SILVA, L. P. da; PRETTO, A.; SIQUEIRA, L. V.; RADÜNZ NETO, J. |
2011 | Fontes protéicas vegetais na alimentação da carpa húngara. | BERGAMIN, G. T.; MARTINELLI, S. G.; DELLA FLORA, M. A. L.; PEDRON, F. de A.; SILVA, L. P. da; RADÜNZ NETO, J. |
2010 | Frontoxins, three-finger toxins from Micrurus frontalis venom, decrease miniature endplate potential amplitude at frog neuromuscular junction. | MOREIRA, K. G.; PRATES, M. V.; ANDRADE, F. A.; SILVA, L. P. da; BEIRÃO, P. S.; KUSHMERICK, C.; NAVES, L. A.; BLOCH JUNIOR, C. |
2013 | Genetic evaluation using multi-trait and random regression models in Simmental beef cattle. | MOTA, R. R.; MARQUES, L. F. A.; LOPES, P. S.; SILVA, L. P. da; RESENDE, M. D. V. de; TORRES, R. A. |
2024 | Green extraction of natural colorants from food residues: colorimetric characterization and nanostructuring for enhanced stability. | LAURIA, V. B. M.; SILVA, L. P. da |
2013 | Identification of host proteins modulated by the virulence factor AC2 of tomato chlorotic mottle virus in Nicotiana benthamiana. | CARMO, L. S. T.; RESENDE, R. O.; SILVA, L. P. da; RIBEIRO, S. da G.; MEHTA, A. |
2023 | Immunological profile of mice immunized with a polyvalent virosome-based influenza vaccine. | FONSECA, F. M. da; HAACH, V.; BELLAVER, F. V.; BOMBASSARO, G.; GAVA, D.; SILVA, L. P. da; BARON, L. F.; SIMONELLY, M.; CARVALHO, W. A.; SCHAEFER, R.; BASTOS, A. P. A. |