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Autor(es)
2018
Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives.
DUTRA, M. da C. P.
;
SOUZA, J. F. de
;
VIANA, A. C.
;
OLIVEIRA, D. de
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, M. dos S.
2018
Rapid determination of the aromatic compounds methyl-anthranilate, 2′-aminoacetophenone and furaneol by GC-MS: Method validation and characterization of grape derivatives.
DUTRA, M. da C. P.
;
SOUZA, J. F. de
;
VIANA, A. C.
;
OLIVEIRA, D. de
;
PEREIRA, G. E.
;
LIMA, M. dos S.
1996
Resultados financeiros de confinamento de bovinos alimentados com silagens de milho, sorgo e capim.
DUARTE, J. O.
;
MONTEIRO, J. A.
;
MIRANDA, J. E.
;
VIANA, A. C.
1988
Rotação e sucessão de culturas envolvendo sorgo-soja e milho.
VIANA, A. C.
;
REZENDE, A. M.
;
CRUZ, J. C.
;
FREIRE, F. M.
;
COELHO, A. M.
1980
Sistema de consorciação milho/feijão.
SILVA, A. F. da
;
CORREA, L. A.
;
VIANA, A. C.
;
MEDEIROS, J. B. de
;
CRUZ, J. C.
1980
Sistemas de produção de milho.
CORREA, L. A.
;
SILVA, A. F. da
;
VIANA, A. C.
;
MEDEIROS, J. B. de
;
RUAS, D. G. G.
2020
Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.
DUTRA, M. DA C. P.
;
VIANA, A. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
LIMA, M. S.
2021
Whole, concentrated and reconstituted grape juice: impact of processes on phenolic composition, foxy aromas, organic acids, sugars and antioxidant capacity.
DUTRA, M. DA C. P.
;
VIANA, A. C.
;
PEREIRA, G. E.
;
NASSUR, R. de C. M. R.
;
LIMA, M. S.