Navegando por Autor AMBROSI, A.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 7 de 7
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2024An eco-friendly approach to extract macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. K. dos; RODRIGUES, D; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2025Aqueous enzymatic extraction as a green alternative to recover macauba (Acrocomia aculeata) kernel oil: a study based on the process efficiency using proteolytic enzymes.SORITA, G. D.; SILVA, E. G. dos S. da; FAVARO, S. P.; RODRIGUES, D. de S.; AMBROSI, A.; LUCCIO, M. D.
2025Aqueous-based extractions of Macauba (Acrocomia Aculeata) pulp oil: process optimization, scale-up reproducibility, and oil quality.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; SANTOS, L. DOS S.; MOTTA, I. P.; SILVA JUNIOR, W. P. DA S.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2008Evaluation of a biosensor for phenolic compounds based on a nanostructured conducting polymer [PTu61].TAKEDA, H. H.; PEREZ, B.; MERKOCI, A.; AMBROSI, A.; MATTOSO, L. H. C.; FARIA, R. C.; FATIBELLO FILHO, O.
2024Extração aquosa e por prensagem de óleo de polpa de macaúba - comparação de rendimentos e qualidade.SANTOS, L. K. dos; LOPES, G. D.; RODRIGUES, N. S.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.; RODRIGUES, D. de S.; FAVARO, S. P.
2025Macauba (Acrocomia ssp.) fruits: a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.
2025Macauba (Acrocomia ssp.) fruits:a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production.SORITA, G. D.; FAVARO, S. P.; GAMBETTA, R.; AMBROSI, A.; DI LUCCIO, M.