Navegando por Autor AMBROSI, A.
Mostrando resultados 1 a 5 de 5
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2024 | An eco-friendly approach to extract macaúba (Acrocomia aculeata) pulp oil. | SORITA, G. D. ; FAVARO, S. P. ; SANTOS, L. K. dos ; RODRIGUES, D ; GAMBETTA, R. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M.  |
2025 | Aqueous enzymatic extraction as a green alternative to recover macauba (Acrocomia aculeata) kernel oil: a study based on the process efficiency using proteolytic enzymes. | SORITA, G. D. ; SILVA, E. G. dos S. da ; FAVARO, S. P. ; RODRIGUES, D. de S. ; AMBROSI, A. ; LUCCIO, M. D.  |
2008 | Evaluation of a biosensor for phenolic compounds based on a nanostructured conducting polymer [PTu61]. | TAKEDA, H. H. ; PEREZ, B. ; MERKOCI, A. ; AMBROSI, A. ; MATTOSO, L. H. C. ; FARIA, R. C. ; FATIBELLO FILHO, O.  |
2024 | Extração aquosa e por prensagem de óleo de polpa de macaúba - comparação de rendimentos e qualidade. | SANTOS, L. K. dos ; LOPES, G. D. ; RODRIGUES, N. S. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M. ; RODRIGUES, D. de S. ; FAVARO, S. P.  |
2024 | Macauba (Acrocomia ssp.) fruits: a comprehensive review of nutritional and phytochemical profiles, health benefits, and sustainable oil production. | SORITA, G. D. ; FAVARO, S. P. ; GAMBETTA, R. ; AMBROSI, A. ; DI LUCCIO, M.  |