Año de publicación | Título | Autor(es) |
2004 | Bacillus thuringiensis biopesticide by solid state fermentation in an alternative bioreactor. | ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. de O.; MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F. |
1996 | Bacillus thuringiensis development from 1971 to 1996: cases of a research group in Brazil. | MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; BIANCHI, V. L. |
1998 | Bacillus thuringiensis development from 1971 to 1996: cases of a research group in Brazil. | MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; DEL BIANCHI, V. L. |
1996 | Bacillus thuringiensis production and application studies in Brazil. | MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M. |
2008 | Case studies of Bacillus thuringiensis production and biocontrol applications. | MORAES, I. de O.; CAPALBO, D. M. F.; VALICENTI, F. H.; MORAES, R. de O.; MAIA, A. de H. N.; NASCIMENTO, M. L.; ARRUDA, R. O. M.; PELIZER, L. H. |
2003 | Efeito da variação da composição do substrato, umidade e inóculo na produção de Bacillus thuringiensis em fermentação semi-sólida. | CATALÁN, A. I.; MIYASHIRA, G. Y.; WAGNER, R.; BENINTENDE, G.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F. |
2008 | Impact assessment of the production and utilization of entomopathogens and its effects on public policies. | CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. de O.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. de O. |
2009 | Obtenção de Trichoderma stromaticum por fermentação em estado sólido, visando o controle da vassoura de bruxa. | MORAES, R. O.; MORAES, I. O.; MELO, I. S. de; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M. |
2008 | Produção de bactérias entomopatogênicas na América Latina. | CAPALBO, D. M. F.; MORAES, I. O.; ARANTES, O. M. N.; REGIS, L. N.; FERNANDEZ-LARREA VEGA, O.; BENINTENDE, G. B.; GUIMARÃES, S. E.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. O. |
1998 | Produção de bactérias entomopatogênicas. | MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M. |
2004 | Solid state fermentation: case study for biopesticide production in Brazil. | CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, R. O. |
1996 | Thermobacteriology of Bacillus thuringiensis after conventional drying. | ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O.; CAPALBO, D. M. F.; PARK, K. J. |
2005 | Trichoderma stromaticum solid state fermentation to get a biological control of Crinipelis perniciosa, an important cacao pest. | MORAES, R. O.; CAPALBO, D. M. F.; ARRUDA, R. O. M.; MORAES, I. O. |