Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Atividade enzimática de trigo germinado em diferentes tempos e umidades. | BARANZELLI, J. ; HALAL, S. L. M. ; KRINGEL, D. H. ; PINTO, V. Z. ; PAIVA, F. F. ; ZAVAREZE, E. ; MIRANDA, M. Z. de ; DIAS, A. R. G.  |
2015 | Caracterização de amido de diferentes cultivares de trigo. | BARANZELLI, J. ; PINTO, V. Z. ; COLUSSI, R. ; BRUNI, G. P. ; EVANGELHO, J. A. do ; ZAVAREZE, E. ; MIRANDA, M. Z. de ; DIAS, A. R. G.  |
2018 | Changes in enzymatic activity, technological quality and gamma-aminobutyric acid (GABA) content of wheat flour as affected by germination. | BARANZELLI, J. ; KRINGEL, D. H. ; COLUSSI, R. ; PAIVA, F. F. ; ARANHA, B. C. ; MIRANDA, M. Z. de ; ZAVAREZE, E. da R. ; DIAS, A. R. G.  |
2016 | Efeito da germinação de trigo natural e induzida sobre parâmetros alveográficos e número de queda. | BARANZELLI, J. ; BOCK, E. B. ; KRINGEL, D. H. ; ZAVEREZE, E. da R. ; DIAS, A. R. G. ; PAIVA, F. F. ; TATSCH, P. O. ; MIRANDA, M. Z. de  |
2016 | Efeito da germinação natural e induzida nas propriedades de pasta de farinha de trigo. | BARANZELLI, J. ; KRINGEL, D. H. ; BIDUSKI, B. ; ZAVAREZE, E. R. ; MIRANDA, M. Z. de ; DIAS, A. R. G.  |
2019 | Efeito da germinação no comportamento reológico e no teor de micotoxinas de farinha de trigo. | BARANZELLI, J. ; PAIVA, F. F. ; MIRANDA, M. Z. de ; ZAVAREZE, E. da R. ; DIAS, A. R. G. ; GOEBEL, J. T. ; CRIZEL, R. L.  |
2017 | Germinação pré-colheita e induzida de trigo: atividade enzimática, propriedades físico-químicas, reológicas, de panificação e teor de ácido y-aminobutírico. | BARANZELLI, J.  |
2019 | Germinated wheat starch as a substrate to produce cyclodextrins: application in inclusion complex to improve the thermal stability of orange essential oil. | KRINGEL, D. H. ; BARANZELLI, J. ; SCHÖFFER, J. da N. ; EL HALAL, S. L. M. ; MIRANDA, M. Z. de ; DIAS, A. R. G. ; ZAVAREZE, E. da R.  |
2023 | Grain germination changes the profile of phenolic compounds and benzoxazinoids in wheat: a study on hard and soft cultivars. | BARANZELLI, J. ; SOMACAL, S. ; MONTEIRO, C. S. ; MELLO, R. de O. ; RODRIGUES, E. ; PRESTES, O. D. ; LÓPEZ-RUIZ, R. ; FRENICH, A. G. ; ROMERO-GONZÁLEZ, R. ; MIRANDA, M. Z. de ; EMANUELLI, T.  |
2019 | Impact of wheat (Triticum aestivum L.) germination process on starch properties for application in films. | BARANZELLI, J. ; KRINGEL, D. H. ; MALLMANN, J. F. ; BOCK, E. ; EL HALAL, S. L. M. ; PRIETTO, L. ; ZAVAREZE, E. da R. ; MIRANDA, M. Z. de ; DIAS, A. R. G.  |
2021 | Natural deep eutectic solvent (NADES): A strategy to improve the bioavailability of blueberry phenolic compounds in a ready-to-use extract. | SILVA, D. T. da ; SMANIOTTO, F. A. ; COSTA, I. F. ; BARANZELLI, J. ; MULLER, A. ; SOMACAL, S. ; MONTEIRO, C. S. ; VIZZOTTO, M. ; RODRIGUES, E. ; BARCIA, M. T. ; EMANUELLI, T.  |
2019 | Technological quality and phenolic compounds content of Embrapa wheat cultivars. | BARANZELLI, J. ; MONTEIRO, C. S. ; SMANIOTTO, F. A. ; DELALIBERA, E. A. ; COSTA, I. F. ; SILVA, D. T. da ; SOMACAL, S. ; MIRANDA, M. Z. de ; EMANUELLI, T.  |