Browsing by Author BAZO, G. L.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Effect of storage period on isoflavone content and physiological quality of conventional and transgenic soybean seeds. | ÁVILA, M. R.; BRACINI, A. de L.; ALBRECHT, L. P.; SCAPIM, C. A.; MANDARINO, J. M. G.; BAZO, G. L.; CABRAL, Y. C. F. |
2012 | Physiological quality, content and activity of antioxidants in soybean seeds artificially aged. | ÁVILA, M. R.; BRACCINI, A. de L. e; SOUZA, C. G. M.; MANDARINO, J. M. G.; BAZO, G. L.; CABRAL, Y. C. F. |
2011 | Volume de calda com diferentes produtos e seu efeito na qualidade fisiológica de sementes de soja. | DAN, L. G. M.; BRACCINI, A. L.; RICCI, T. T.; PICCININ, G. G.; KRZYZANOWSKI, F. C.; FRANÇA-NETO, J. B.; HENNING, A. A.; BAZO, G. L. |