Browsing by Author BELL, M. J. V.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Espectroscopia ótica e de massa na caracterização de leite e derivados. | PEROBELLI, R. ; SILVA, C. A. da ; DEMARQUE, D. ; MASELLI, M. ; NOGUEIRA, J. S. ; BELL, M. J. V. ; SILVA, P. H. F. da ; LANGE, C. C. ; VICENTINI, N. M. ; ANJOS, V.  |
2019 | FTIR-ATR spectroscopy as a tool for the rapid detection of adulterations in butter cheeses. | LEITE, A. I. N ; PEREIRA, C. G. ; ANDRADE, J. ; VICENTINI, N. M. ; BELL, M. J. V. ; ANJOS, V.  |
2022 | Identificação de leveduras isoladas de casos de mastite bovina por MALDI-TOF MS. | LANGE, C. C. ; OLIVEIRA, R. P. de ; SILVA, M. A. S. ; PINTO, C. O. ; VICENTINI, N. M. ; BELL, M. J. V. ; ANJOS, V. de C. dos  |
2021 | Use of near-infrared spectroscopy with Fourier Transform (FT-NIR) to accompany the Bovine Parasitic Sadness process. | LUIZ, L. da C. ; TEIXEIRA, V. A. ; CAMPOS, M. M. ; PEREIRA, L. G. R. ; TOMICH, T. R. ; LEITE, J. L. B. ; BELL, M. J. V. ; ANJOS, V. de C. dos  |