Browsing by Author BERTECHINI, A. G.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Comparison of selenium sources and time of supplementation on performance, lipids peroxides and tissue selenium concentration in broilers. | SILVA, V. A. ; BERTECHINI, A. G. ; NOGUEIRA, B. R. F. ; MAZZUCO, H. ; RIBEIRO, H. V.  |
2018 | Digestibilidade de cálcio de fosfato bicálcico e calcário calcítico para galinhas de postura. | TAVERNARI, F. de C. ; SORDI, C. ; DRECHMER, N. ; ALBINO, L. F. T. ; CRUZ, S. C. S. ; CALDERANO, A. A ; SUREK, D. ; MAZZUCO, H. ; BERTECHINI, A. G.  |
2014 | Improved prediction of amino acids digestibility and metabolizable energy content in soybean meal and full-fat soybean for broilers. | CASTRO, S. F. ; BERTECHINI, A. G. ; TEIXEIRA, L. V. ; MAZZUCO, H. ; AMORIM, B. G.  |
1998 | Métodos para determinar taninos em sorgo, avaliando-se o desempenho de aves e a digestibilidade in vitro da matéria seca. | RODRIGUES, W. A. ; MAGALHAES, P. C. ; SANTOS, F. G. dos ; BERTECHINI, A. G. ; TOSELLO, G. A.  |
2020 | Produção e qualidade de ovos: importância da interação entre a solubilidade do calcário, níveis de cálcio e formas da vitamina D. | MAZZUCO, H. ; TAVERNARI, F. de C. ; FERNANDES, T. ; BERTECHINI, A. G.  |