Navegando por Autor BONFIM, T. M. B.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2015 | Autochthonous yeasts with beta-glucosidase activity increase resveratrol concentration during the alcoholic fermentation of Vitis labrusca grape must. | GAENSLY, F.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; PICHETH, G.; BONFIM, T. M. B. |
2012 | Evaluation of isolated yeasts from grapes of Pinto Bandeira region, Bento Gonçalves (RS) in relation to production of H2S and fermentation rate. | WLODARCZYK, S. R.; SOUZA, R. C. de; BONFIM, T. M. B.; BRAND, D.; SILVA, G. A. da |
2014 | Evaluation of MALDI-TOF mass spectrometry for identification of environmental yeasts and development of supplementary database. | AGUSTINI, B. C.; SILVA, L. P. da; BLOCH JUNIOR, C.; BONFIM, T. M. B.; SILVA, G. A. da |
2014 | Identificação taxonômica de leveduras ambientais por espectrometria de massa MALDI-TOF. | AGUSTINI, B. C.; MELLO, L. M. R. de; SILVA, G. A. da; BONFIM, T. M. B. |
2013 | Identificação taxonômica não convencional de leveduras. | AGUSTINI, B. C.; BONFIM, T. M. B.; SILVA, G. A. da |
2021 | Microbial dynamics in industrial-scale wine fermentation employing Hanseniaspora uvarum b-glucosidase-producer strain. | ROMPKOVKS, C.; AGUSTINI, B. C.; DEFFERT, F.; STADTLOBER, M. G. A.; BRAND, D.; SILVA, G. A. da; BONFIM, T. M. B. |