Navegando por Autor CAIXETA, F.

Ir para: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou entre com as primeiras letras:  
Mostrando resultados 1 a 13 de 13
Ano de publicaçãoTítuloAutor(es)
2013Aplicações de técnicas de análise multivariada na avaliação da qualidade química e sensorial de café.CLEMENTE, A. da C. S.; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CAIXETA, F.; ROSA, S. D. V. F. da
2013Aspectos fisiológicos de grãos de café armazenados em ambiente resfriado.ROSA, S. D. V. F. da; CAIXETA, F.; CLEMENTE, A. da C. S.; PEREIRA, C. C.; SANTOS, F. C.
2013Aspectos fisiológicos e sanitários de grãos de café submetidos ao processamento, secagem e armazenamento.ROSA, S. D. V. F. da; CLEMENTE, A. da C. S.; CAIXETA, F.; PEREIRA, C. C.; COELHO, L. F. S.; ABREU, L. A. de S.; NEVES, C.; VILELA, A. L.
2013Atividade antioxidante de grãos de café submetidos a diferentes processamentos e armazenados.REIS, R. de G. E.; CLEMENTE, A. da C. S.; CAIXETA, F.; PEREIRA, C. C.; COELHO, L. F. S.; ROSA, S. D. V. F. da; SILVA, A. A.
2013Colorimetria em grãos de café submetidos a diferentes métodos de processamento e armazenados em ambiente resfriado.ABREU, G. F. de; ROSA, S. D. V. F. da; CAIXETA, F.; CLEMENTE, A. da C. S.; PEREIRA, C. C.; COELHO, S. V. B.
2018Effect of histone deacetylase inhibitor during pre-maturation and/or in vitro maturation of bovine oocytes on embryonic development.PONTELO, T.; KAWAMOTO, T.; CAIXETA, F.; ZANGERONIMO, M.; DODE, M. A. N.
2015Endo-ß-mannanase and ß-tubulin gene expression during the final phases of coffee seed maturation.SANTOS, F. C.; CLEMENTE, A. da C. S.; CAIXETA, F.; ROSA, S. D. V. F. da
2015Endo-β-mannanase and β-tubulin gene expression during the final phases of coffee seed maturation.SANTOS, F. C.; CLEMENTE, A. C. S.; CAIXETA, F.; ROSA, S. D. V. F. da
2015Expression of genes associated with the biosynthetic pathways of abscisic acid, gibberellin, and ethylene during the germination of lettuce seeds.CLEMENTE, A. C. S.; GUIMARÃES, R. M.; MARTINS, D. C.; GOMES, L. A. A.; CAIXETA, F.; REIS, R. G. E.; ROSA, S. D. V. F. da
2019GA3 and ABI3 gene expression in coffee seeds during maturation.SANTOS, F. C. dos; ROSA, S. D. V. F. da; COELHO, S. V. B.; CLEMENTE, A. C. S.; FANTAZZINI, T. B.; PEREIRA, C. C.; CAIXETA, F.; FÁVARIS, N. A. B.; BAÚTE, J. L.
2014Gene expression of antioxidant enzymes and coffee seed quality during pre-and post- physiological maturity.SANTOS, F. C.; CAIXETA, F.; CLEMENTE, A. C. S.; PINHO, E. V.; ROSA, S. D. V. F. da
2008Mass spectrometry analysis, amino acid sequence and biological activity of venom components from the Brazilian scorpion Opisthacanthus cayaporum.SCHWARTZ, E. F.; CAMARGOS, T. S.; ZAMUDIO, R. Z.; SILVA, L. P.; BLOCH JÚNIOR, C.; CAIXETA, F.; SCHWARTZ, C. A.; POSSANI, L. D.
2015Operações pós-colheita e qualidade físico-química e sensorial de cafés.CLEMENTE, A. da C. S.; CIRILLO, M. A.; MALTA, M. R.; CAIXETA, F.; PEREIRA, C. C.; ROSA, S. D. V. F. da