Browsing by Author CANOSSA, S.

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2015Avaliação da ação da toxina killer produzida por outra linhagem killer.CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da
2015Avaliação de sensibilidade de leveduras neutras a linhagens killer não-Saccharomyces.MALDOTTI, V.; AGUSTINI, B. C.; MORINI, M. A. L.; CANOSSA, S.; SILVA, G. A. da
2014Caracterização das leveduras isoladas de uvas das cultivares Malvasia Bianca e Moscato Alexandria da região de Farroupilha-RS.CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da
2015Características das linhagens isoladas de bagas de uva da cultivar Moscato tradicional da região de Farroupilha-RS.CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; DACHERY, B.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da
2012Características de leveduras isoladas das cultivares Cabernet Sauvignon e Merlot de Pinto Bandeira, Bento Gonçalves.CANOSSA, S.; WLODARCZYK, S. R.; SILVA, G. A. da
2012Comparação dos meios YEPD e LORENA/ELNC (80:20) quanto à resposta killer.WLODARCZYK, S. R.; CANOSSA, S.; SOUZA, R. C. de; SILVA, G. A. da
2015Comparison of matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry (MALDI-TOF MS) and PCR-RAPD as potential tools to differentiate SACCHAROMYCES CEREVISIAE strains.AUGUSTINI, B. C.; CANOSSA, S.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da
2015Diferenciação de linhagens de Saccharomyces cerevisiae por PCR-RAPD.CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; MANFROI, V.
2014Evaluation of the effectiveness of killer toxins produced by some strains of yeasts against other strains killer.CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da