Browsing by Author CANOSSA, S.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Avaliação da ação da toxina killer produzida por outra linhagem killer. | CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da |
2015 | Avaliação de sensibilidade de leveduras neutras a linhagens killer não-Saccharomyces. | MALDOTTI, V.; AGUSTINI, B. C.; MORINI, M. A. L.; CANOSSA, S.; SILVA, G. A. da |
2014 | Caracterização das leveduras isoladas de uvas das cultivares Malvasia Bianca e Moscato Alexandria da região de Farroupilha-RS. | CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da |
2015 | Características das linhagens isoladas de bagas de uva da cultivar Moscato tradicional da região de Farroupilha-RS. | CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; DACHERY, B.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da |
2012 | Características de leveduras isoladas das cultivares Cabernet Sauvignon e Merlot de Pinto Bandeira, Bento Gonçalves. | CANOSSA, S.; WLODARCZYK, S. R.; SILVA, G. A. da |
2012 | Comparação dos meios YEPD e LORENA/ELNC (80:20) quanto à resposta killer. | WLODARCZYK, S. R.; CANOSSA, S.; SOUZA, R. C. de; SILVA, G. A. da |
2015 | Comparison of matrix-assisted laser desorption/ionization time-of-flight mass spectrometry (MALDI-TOF MS) and PCR-RAPD as potential tools to differentiate SACCHAROMYCES CEREVISIAE strains. | AUGUSTINI, B. C.; CANOSSA, S.; MANFROI, V.; SILVA, G. A. da |
2015 | Diferenciação de linhagens de Saccharomyces cerevisiae por PCR-RAPD. | CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da; MANFROI, V. |
2014 | Evaluation of the effectiveness of killer toxins produced by some strains of yeasts against other strains killer. | CANOSSA, S.; AGUSTINI, B. C.; SILVA, G. A. da |