Browsing by Author CARDOSO, L. L.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 18 of 18
Issue DateTitleAuthor(s)
2014Avaliação de características de carcaça de novilhos Hereford alimentados em pastagens nativas através de ultrassonografia: resultados parciais.CAMPOS, P. N. S.; NALERIO, E. S.; YOKOO, M. J. I.; GIONGO, C.; CARDOSO, L. L.; KIPPER, D. K.; FARIA, B. M. de; GENRO, T. C. M.
2018Bio-economic model predicts economic values for beef production.LEAL, W. S.; COSTA, R. F.; CARDOSO, L. L.; MENDONÇA, F. S.; CARDOSO, F. F.; YOKOO, M. J. I.
2015Características pré-abate de bovinos de corte mantidos em pastagem natural do bioma Pampa.BRATZ, M. M.; ROSSETTO, J.; FARIA, B. M.; GENRO, T. C. M.; CARDOSO, L. L.; YOKOO, M. J. I.
2012Carcass characteristics and meat quality of Aberdeen Angus steers finished on different pastures.DEVINCENZI, T.; NABINGER, C.; CARDOSO, F. F.; NALERIO, E. S.; CARASSAI, I. J.; FEDRIGO, J. K.; TAROUCO, J. U.; CARDOSO, L. L.
2013Controle de qualidade de genótipos e amostras utilizados na seleção genômica das raças Braford e HerefordCOMIN, H. B.; SOLLERO, B. P.; JUNQUEIRA, V. S.; CARDOSO, L. L.; HIGA, R. H.; CAETANO, A. R.; YOKOO, M. J. I.; CARDOSO, F. F.
2014Correlações entre medidas biométricas e ultrassom para estimar qualidade de carcaça em cordeiros.BORGES, L. D.; NALERIO, E. S.; YOKOO, M. J. I.; GIONGO, C.; CARDOSO, L. L.; BORBA, M. F. S.; GONZAGA, S. S.
2014Estimation of linkage disequilibrium, persistence of phase and effective population size of Brazilian Hereford and Braford breeds.BIEGELMEYER, P.; OLIVEIRA, M. M.; CARDOSO, L. L.; GULIAS-GOMES, C. C.; HIGA, R. H.; DIONELLO, N. J. L.; CAETANO, A. R.; STEIBEL, J. P.; CARDOSO, F. F.
2014Estimation of linkage disequilibrium, persistence of phase and effective population size of Brazilian Hereford and Braford breeds.BIEGELMEYER, P.; OLIVEIRA, M. M.; CARDOSO, L. L.; GOMES, C. C. G.; HIGA, R. H.; DIONELLO, N. J. L.; CAETANO, A. R.; STEIBEL, J. P.; CARDOSO, F. F.
2016Feeding regimens in finishing phase of beef cattle on corporal development and meat quality.OLIVEIRA, L. V.; NABINGER, C.; GENRO, T. C. M.; GARAGORRY, F. C.; NALERIO, E. S.; YOKOO, M. J. I.; CARDOSO, L. L.; GIONGO, C.; THUROW, J. M.; COSTA, J. L. B.
2016Genetic diversity analysis of two commercial breeds of pigs using genomic and pedigree data.ZANELLA, R.; PEIXOTO, J. de O.; CARDOSO, F. F.; CARDOSO, L. L.; BIEGELMEYER, P.; CANTAO, M. E.; OTAVIANO, A.; FREITAS, M. S.; CAETANO, A. R.; LEDUR, M. C.
2014Goodness of fit comparisons among five bayesian models in genome-wide association of tick resistance in brazilian Hereford and Braford beef cattle.SOLLERO, B. P.; GULIAS-GOMES, C. C.; ROSO, V. M.; HIGA, R. H.; YOKOO, M. J. I.; CARDOSO, L. L.; CAETANO, A. R.; CARDOSO, F. F.
2014Goodness of fit comparisons among five bayesian models in genome-wide association of tick resistance in brazilian Hereford and Braford beef cattle.SOLLERO, B. P.; GOMES, C. C. G.; ROSO, V. M.; HIGA, R. H.; YOKOO, M. J.; CARDOSO, L. L.; CAETANO, A. R.; CARDOSO, F. F.
2011Modelos de predição para peso e rendimento de cortes cárneos através de medidas no animal vivo.CARDOSO, L. L.; TAROUCO, J. U.; COBUCI, J.; CARDOSO, F. F.; DAMBROS, M. C.; DEVINCENZI, T.
2013O ômega-3 e a carne bovina: uma revisão.COSTA, R. F.; AZAMBUJA, R. C. de C.; TEIXEIRA, B. B. M.; MOREIRA MADRUGA, S. la R.; CARDOSO, L. L.; YOKOO, M. J. I.; CARDOSO, F. F.
2018Sire breed effect on carcass and temperament traits.CARDOSO, L. L.; LEAL, J. J. B.; NUNES, M. H. G.; TEIXEIRA, B. B. M.; SOLLERO, B. P.; SILVEIRA, I. D. B.; CARDOSO, F. F.
2018Tag-SNP selection using Bayesian genome-wide association study for growth and adaptation traits in Hereford and Braford cattle.CAMPOS, G. S.; REIMANN, F. A.; JUNQUEIRA, V. S.; BRACCINI, J.; CARDOSO, L. L.; YOKOO, M. J. I.; SOLLERO, B. P.; GULIAS GOMES, C. C.; BOLIGON, A. A.; CAETANO, A. R.; CARDOSO, F. F.
2014Using factor analysis modeling multiple traits in genetic improvement of Nelore beef cattle.YOKOO, M. J. I.; CAMPOS, G. de los; ROSA, G. J. M.; CARDOSO, F. F.; SOLLERO, B. P.; CARDOSO, L. L.; LOBO, R. B.; ALBUQUERQUE, L. G.
2014Uso do ultrassom para mensurar as características de área de olho de lombo e espessura de gordura subcutânea em bovinos das raças Angus e Nelore.OTTE, M. V.; JUCHEM, S. de O.; GULIAS GOMES, C. C.; CARDOSO, L. L.; YOKOO, M. J. I.