Browsing by Author CHAGAS, P. C.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 96  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019A produção do extrativismo do caçari (myrciaria dubia (kunth) mcvaugh) no estado de Roraima da Amazônia brasileira sob a óptica do capital social.SANTOS, R. M. B. dos; ROCHA, J. H. de M. V.; CHAGAS, E. A.; CHAGAS, P. C.
2016Acúmulo de massa seca em mudas de pinha com uso de nitrato de potássio e intervalo de aplicação.SILVA, A. V. de S.; CHAGAS, P. C.; SANTOS, V. A. dos; OLIVEIRA, R. R.; CHAGAS, E. A.
2015Açai seedling production: effect of substrates and seeds size on germination and growth of seedlings.SMIDERLE, O. J.; SILVA, V. X.; CHAGAS, E. A.; SOUZA. A. G.; RIBEIRO, M. I. G.; CHAGAS, P. C.; SOUZA, O. M.
2015Adubação nitrogenada na produção de mudas de qualidade de ata.SILVA, A. V. de S.; CHAGAS, P. C.; DEMÉTRIO, D. de S.; TAVEIRA, D. L. L.; MARTINS, L. de A.; CHAGAS, E. A.
2020Análisis de repetibilidad en una colección ex situ de camu-camu [Myrciaria dubia Kunh (McVaugh)] de la Amazonía peruana.PINEDO-PANDURO, M.; CHAGAS, E. A.; PAREDES-DAVILA, E.; ABANTO-RODRIGUEZ, C.; BARDALES-LOZANO, R.; CHAGAS, P. C.; MELO, V. F.; SALDAÑA, H. C.
2010Avaliação da intensidade de raleio na qualidade de frutos de nespereira.GRASSI, A. M.; SCARPARE FILHO, J. A.; CHAGAS, E. A.; PIO, R.; SANCHES, J.; CIA, P.; BARBOSA, W.; TIZATO, L. H. G.; CHAGAS, P. C.; TOMAZI, E. F.
2016Avaliação e comparação da atividade antioxidante de camu-camu (myrciaria dubia) com outros sete frutos.GRIGIO, M. L.; CHAGAS, E. A.; RATHINASABAPATHI, B.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, P. C.
2012Avaliação física e química de espécies de Annona SPP.CHAGAS, P. C.; OLIVEIRA, R. R.; SOBRAL, S. T. M.; SILVA, J. R. da; NEVES, L. C.; CHAGAS, E. A.
2015Avaliação vegetativa e reprodutiva do cultivo comercial de ata em condições de cerrado.OLIVEIRA, R. R. de; CHAGAS, P. C.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, E. A.; SILVA, M. L. da
2021Bioactive compounds in and antioxidant activity of camu-camu fruits harvested at different maturation stages during postharvest storage.GRIGIO, M. L.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, E. A.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, P. C.; CARVALHO, G. F. de; ZANCHETTA, J. J.
2016Bioestimulante foliar na qualidade de mudas de pinha.OLIVEIRA, R. R.; CHAGAS, P. C.; MOTA FILHO, A. B.; VALE, H. S. do; CHAGAS, E. A.
2016Biometric characterization, water absorption curve and vigor on araçá-boi seeds.MOURA, M. L. da S.; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; VILACA, R.; CHAGAS, P. C.; MOURA, E. A. de; FARIAS, E. E.
2015Biometrics seeds, emergence and vigor of camu-camu seedlings depending on the seed coat coloring.SMIDERLE, O. J.; CHAGAS, E. A.; SOUZA, A. G.; LIMA, G. G. B.; RIBEIRO, M. I. G.; CHAGAS, P. C.; SOUZA, O. M.
2019Biometry and vigor of seeds of Myrciaria dubia(Kunth) McVaugh.NASCIMENTO, C. R. do; CHAGAS, E. A.; SMIDERLE, O. J.; SOUZA, A. de A.; CHAGAS, P. C.
2015Biospeckle as Tool Auxiliary in Evaluation Dormancy Overcoming Araçá-Boi Seeds.MOURA, M. L. S.; CHAGAS, E. A.; FARIAS, E. E.; VILACA, R.; MOURA, E. A.; CHAGAS, P. C.
2015Biospeckle as Tool Auxiliary in Evaluation Dormancy Overcoming Araçá-Boi Seeds.MOURA, M. L. S.; CHAGAS, E. A.; FARIAS, E. E.; VILACA, R.; MOURA, E. A. de; CHAGAS, P. C.
2018Cadeia de produção do camu-camu (myrciaria dubia (kunth) mc Vaugh): o caso das regiões produtoras de Loreto e Ucayali na Amazônia Peruana.SANTOS, R. M. B. dos; CHAGAS, P. C.; VIEIRA, J. H. de M.; CHAGAS, E. A.; PANDURO, M. H. P.; BARDALES-LOZANO, R. M.; ABANTO-RODRIGUEZ, C.
2021Callus induction and pro-embryogenic mass formation in Myrciaria dubia, an important medicinal and nutritional plant.ARAÚJO, M. da C. da R.; CHAGAS, E. A.; VENDRAME, W.; RIBEIRO, M. I. G.; MOURA, E. A. de; TAVEIRA, D. L. L.; CHAGAS, P. C.; GRIGIO, M. L.
2019Camu-camu Root Distribution under Different Nitrogen and Potassium Doses through Drip Fertigation.MELO, V. F. de; CHAGAS, E. A.; SIQUEIRA, R. H. da S.; MESQUITA, O. S.; ALMEIDA, L. F. P. de; ROSSONI, D. F.; CHAGAS, P. C.; ABANTO-RODRÍGUEZ, C.
2015Caracterização centesimal e compostos bioativos de frutos de taperebá em diferentes estádios de maturação.CHAGAS, P. C.; GRIGIO, M. L.; DURIGAN, M. F. B.; CHAGAS, E. A.; VIEITES, R. L.