| Ano de publicação | Título | Autor(es) |
| 2011 | Cabernet Sauvignon in tropical semi-arid climate (Pernambuco - Brasil): adaptation of some clones and their affinity to different rootstocks. | CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; AMORIM, F. ; PEREIRA, G. E. ; SANTOS, J. ; LUCAS, C. ; SILVA, J. R. da  |
| 2011 | Cabernet Sauvignon in tropical semi-arid climate (Pernambuco - Brasil): adaptation of some clones and their affinity to different rootstocks. | CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; AMORIM, F. ; PEREIRA, G. E. ; SANTOS, J. ; LUCAS, C. ; RICARDO-DA-SILVA, J.  |
| 2007 | Cabernet Sauvignon no clima semi-árido tropical (Pernambuco, Brasil): adaptação da casta e adequação de porta-enxertos. | CASTRO, R. ; CRUZ, A. ; AMORIM, F. ; PEREIRA, G. E. ; SANTOS, J. ; GOMES, C.  |
| 2012 | Caracterização de compostos voláteis em vinhos tintos elaborados com diferentes clones de Syrah no Vale do Submédio São Francisco. | OLIVEIRA, J. B. de ; VANDERLINDE, R. ; BIASOTO, A. C. T. ; CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; PEREIRA, G. E.  |
| 2012 | Caracterização de compostos voláteis em vinhos tintos elaborados com diferentes clones de Syrah no vale do submédio São Francisco. | OLIVEIRA, J. B. de ; VANDERLINDE, R. ; BIASOTO, A. C. T. ; CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; PEREIRA, G. E.  |
| 2013 | Evaluating the impact of changes along the salmon sushi chain: the usefulness of ultra-flash profiling. | ARAUJO, R. ; CRUZ, A. ; QUEIROZ, M. ; BOLINI, H. ; DELIZA, R.  |
| 2012 | Influence of the vintage, clone and rootstock on the chemical characteristics of Syrah tropical wines from Brazil. | OLIVEIRA, J. B. ; SILVA, G. G. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; LIMA, L. L. de A. ; ONO, E. O. ; CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; SANTOS, J. ; PEREIRA, G. E.  |
| 2012 | Influence of the vintage, clone and rootstock on the chemical characteristics of Syrah tropical wines from Brazil. | OLIVEIRA, J. B. ; SILVA, G. G. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; LIMA, L. L. de A. ; ONO, E. O. ; CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; SANTOS, J. ; PEREIRA, G. E.  |
| 2012 | Potencial da cv. Carmenere para a elaboração de vinhos finos em região tropical do Brasil. | OLIVEIRA, J. B. de ; SILVA, G. G. ; ARAÚJO, A. J. de ; CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; PEREIRA, G. E.  |
| 2012 | Potencial da CV. Carmenere para a elaboração de vinhos finos em Região Tropical do Brasil. | OLIVEIRA, J. B. de ; SILVA, G. G. ; ARAÚJO, A. J. de B. ; CASTRO, R. de ; CRUZ, A. ; PEREIRA, G. E.  |
| 2013 | Using comment analysis to describe sensory attributes of probiotic yogurts. | CRUZ, A. ; CASTRO, W. ; FARIA, J. ; BOLINI, H. ; DELIZA, R.  |