Browsing by Author D'ANGELIS, D. F.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Caracterização físico-química e tecnológica de farinha extrusada de sorgo do genótipo BRS 305. | CORREIA, V. T. de V. ; D'ANGELIS, D. F. ; RODRIGUES, C. G. ; AMANTE, P. R. ; QUEIROZ, V. A. V. ; FERREIRA, A. A. ; FANTE, C. A.  |
2023 | Impact of gamma irradiation on physicochemical, technological, antioxidant and microbiology properties of whole sorghum flours. | CORREIA, V. T. V. ; D'ANGELIS, D. F. ; QUEIROZ, V. A. V. ; RAMOS, A. L. C. C. ; MACEDO, M. C. ; AUGUSTI, R. ; MELO, J. O. F. ; FERREIRA, A. A. ; LACERDA, I. C. A. ; FANTE, C. A.  |
2022 | Tannin-sorghum flours in cream cheese: physicochemical, antioxidant and sensory characterization. | CORREIA, V. T. da V. ; D'ANGELIS, D. F. ; SANTOS, A. N. dos ; RONCHETI, E. F. S. ; QUEIROZ, V. A. V. ; FIGUEIREDO, J. E. F. ; SILVA, W. A. da ; FERREIRA, A. A. ; FANTE, C. A.  |