Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Apparent digestibility of nutrients, energy, and amino acid of nontoxic and detoxified physic nut cakes for Nile tilapia. | HISANO, H.; DELLA FLORA, M. A. L.; PILECCO, J. L.; MENDONCA, S. |
2014 | Composição corporal de tilápias alimentadas com pinhão-manso destoxificado. | BRANDÃO, L. L.; DELLA FLORA, M. A. L.; TOCANTINS, T. A. A.; PEREIRA, N. L.; SANTOS, W. M.; AMARANTE, A.; SOARES, E.; HISANO, H. |
2013 | Densidade de estocagem e frequência alimentar no cultivo de jundiá em tanques-rede. | MARTINELLI, S. G.; RADÜNZ NETO, J.; SILVA, L. P. da; BERGAMIN, G. T.; MASCHIO, D.; DELLA FLORA, M. A. L.; NUNES, L. M. da C.; POSSANI, G. |
2014 | Desempenho de tilápias do Nilo (Oreochromis niloticus) alimentadas com pinhão-manso destoxificado. | OLIVEIRA, B. C. L.; DELLA FLORA, M. A. L.; FERREIRA, V.; TOME, K. Y.; BRANDÃO, L. L.; OLIVEIRA, D. B. de; ISHIKAWA, M. M.; HISANO, H. |
2014 | Digestibilidade aparente de aminoácidos do farelo de pinhão-manso destoxificado para tilápia. | ESPIRITO SANTO, A. H. do; DELLA FLORA, M. A. L.; PILECCO, J. L.; PIETRO, P. S.; BRANDÃO, L. L.; OLIVEIRA, D. B. de; POSSANI, G.; HISANO, H. |
2013 | Estudo epidemiológico de pacus da região da grande Dourados. | PEREIRA, N. L.; TOMÉ, K. Y.; FERREIRA, V. S.; DELLA FLORA, M. A. L.; SANTOS, J. S. dos; TOCANTINS, T. A. A.; ISHIKAWA, M. M.; FUJIMOTO, R. Y. |
2011 | Fontes protéicas vegetais na alimentação da carpa húngara. | BERGAMIN, G. T.; MARTINELLI, S. G.; DELLA FLORA, M. A. L.; PEDRON, F. de A.; SILVA, L. P. da; RADÜNZ NETO, J. |
2013 | Hybrid sorubim viscera protein concentrate in the diets for barred sorubim. | HISANO, H.; FONSECA, G. G.; RUSSO, M. R.; DELLA FLORA, M. A. L.; ISHIKAWA, M. M.; PÁDUA, S. B. |
2014 | Pinhão-manso destoxificado na alimentação de tilápia-do-nilo: digestibilidade de nutrientes e energia. | LORENZINI, J. P. S.; DELLA FLORA, M. A. L.; PILECCO, J. L.; PIETRO, P. S.; BRANDÃO, L. L.; OLIVEIRA, D. B. de; POSSANI, G.; HISANO, H. |
2014 | Resposta metabólica de tilápias alimentadas com pinhão-manso destoxificado. | NEVES, L. C.; DELLA FLORA, M. A. L.; TOCANTINS, T. A. A.; PEREIRA, N. L.; BRANDÃO, L. L.; OLIVEIRA, D. B. de; PIETRO, P. S.; HISANO, H. |