Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Biochemical characterization of defatted flour and protein isolate from broken brazil nut (Bertholletia excelsa Bonpl.). | SOUZA, J. M. L. de ; OLIVEIRA, I. R. de ; EL HALAL, S. ; OLIVEIRA, M. de ; SCHIRMER, M. A. ; ELIAS, M. C.  |
2015 | Compostos fenólicos e atividade antioxidante de grãos de arroz de pericarpo vermelho e de pericarpo preto. | LOURENÇO, A. A. ; ZEIGLER, V. ; VANIER, N. L. ; BASSINELLO, P. Z. ; BOTELHO, F. T. ; ELIAS, M. C.  |
2010 | Development of food mass mix from brazil nut and peach palm fruit flours. | SOUZA, J. M. L. de ; PINTO, V. Z. ; SOUZA, E. L. de ; ELIAS, M. C.  |
2011 | Efeitos do armazenamento sobre parâmetros de qualidade tecnológica de feijão carioca. | VANIER, N. L. ; PARAGINSKI, R. T. ; FERREIRA, C. D. ; BASSINELLO, P. Z. ; ELIAS, M. C.  |
2014 | Isoflavone aglycone content and the thermal, functional, and structural properties of soy protein isolates prepared from hydrothermally treated soybeans. | WALLY-VALIM, A, P. ; VANIER, N. L. ; ZAVAREZE, E. DA R. ; ZAMBIAZI, R. C. ; CASTRO, L. A. S. de ; SCHIRMER, M. A. ; ELIAS, M. C.  |
2013 | Leishmania amazonensis promastigotes present two distinct modes of nucleus and kinetoplast segregation during cell cycle. | SILVA, M. S. da ; MONTEIRO, J. P. ; NUNES, V. S. ; VASCONCELOS, E. J. ; PEREZ, A. M. ; FREITAS JÚNIOR, L. de H. ; ELIAS, M. C.  |
2011 | Parâmetros relacionados às alterações físicas, químicas e bioquímicas em pera da cultivar Willians, maçã da cultivar Fuji. | SOUZA, J. M. L. de ; FREIRE, V. A. P. ; RUTZ, D. ; RUIZ, W. A. ; TORALLES, R. P. ; ELIAS, M. C.  |
2019 | Physicochemical and technological properties of common bean cultivars (Phaseolus vulgaris L.) grown in Brazil and their starch characteristics. | VANIER, N. L. ; FERREIRA, C. D. ; LINDEMANN, I. da S. ; SANTOS, J. P. ; BASSINELLO, P. Z. ; ELIAS, M. C.  |
2012 | Propriedades físicas de biscoitos tipo cookie elaborados com farinha de arroz e castanha-do-brasil. | COLUSSI, R. ; SOUZA, J. M. L. de ; PINTO, V. Z. ; SCHIAVON, R. de A. ; ELIAS, M. C.  |
2018 | Propriedades físicas de diferentes grãos de milho. | COELHO, R. da S. ; FUGITA, G. S. ; REDISS, W. B. ; TIMM, N. da S. ; EICHOLZ, E. D. ; ELIAS, M. C. ; OLIVEIRA, M. de  |
2014 | Qualidade industrial de grãos de arroz (Oryza sativa L.) submetidos ao expurgo com diferentes concentrações de fosfina. | MORÁS, A. ; SCHIAVON, R. de A. ; PARAGINSKI, R. T. ; ELIAS, M. C. ; LORINI, I.  |
1999 | Umidade de colheita e temperatura do ar na secagem intermitente sobre a qualidade tecnológica de trigo. | DELIBERALI, J. ; ELIAS, M. C. ; ROMBALDI, C. V. ; GUARIENTI, E. M.  |