Browsing by Author FERNANDES, K. F.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Analyses of technological and biochemical parameters related to the HTC phenomenon in carioca bean genotypes by the use of PCA. | SIQUEIRA, B. S. ; BASSINELLO, P. Z. ; MALGARESI, G. ; PEREIRA, W. J. ; FERNANDES, K. F.  |
2012 | Determinação das condições de qRT-PCR para genes envolvidos no fenômeno hard-to-cook em feijão carioca. | PEREIRA, W. J. ; SIQUEIRA, B. dos S. ; DEUS, K. E. de ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z. ; VIANELLO, R. P.  |
1999 | Diferenças no padrão de atividade de polifenoloxidase durante o desenvolvimento do grão em cinco cultivares de feijão (Phaseolus vulgaris L.). | CARNEIRO, C. E. A. ; FERNANDES, K. F. ; DEL PELOSO, M. J. ; CARNEIRO, G. E. de S.  |
2016 | Do enzymatic or non-enzymatic pathways drive the postharvest darkening phenomenon in carioca bean tegument? | SIQUEIRA, B. dos S. ; BASSINELLO, P. Z. ; SANTOS, S. C. ; MALGARESI, G. ; FERRI, P. H. ; RODRIGUEZ, A. G. ; FERNANDES, K. F.  |
2022 | Effect of extrusion and autoclaving on the biological potential of proteins and naturally-occurring peptides from common beans: Antioxidant and vasorelaxant properties. | PAULA, L. C. ; LEMES, A. C. ; VALENCIA-MEJÍA, E. ; MOREIRA, B. R. ; OLIVEIRA, T. S. ; CAMPOS, I. T. N. ; NERI, H. F. S. ; BRONDANI, C. ; GHEDINI, P. C. ; BATISTA, K. A. ; FERNANDES, K. F.  |
2013 | Hardness of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.) as affected by cooking methods. | SIQUEIRA, B. dos S. ; VIANELLO, R. P. ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2014 | Influence of storage on darkening and hardening of slow- and regular-darkening carioca bean (Phaseolus vulgasris L.) genotypes. | SIQUEIRA, B. ; PEREIRA, W. J. ; BATISTA, K. A. ; OOMAH, B. D. ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2012 | Padronização do preparo de amostras de feijão cozido para teste de dureza instrumental. | SIQUEIRA, B. dos S. ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z.  |