Browsing by Author FERRÃO, M. F.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2007 | Determinação de açúcar total em café cru por espectroscopia no infravermelho próximo e regressão por mínimos quadrados parciais. | MORGANO, M. A. ; FARIA, C. G. de ; FERRÃO, M. F. ; FERREIRA, M. M. C.  |
2020 | Effects of winemaking on 'marselan' red wines: volatile compounds and sensory aspects. | POZZATTI, M. ; GUERRA, C. C. ; MARTINS, G. ; SANTOS, I. D. dos ; WAGNER, R. ; FERRÃO, M. F. ; MANFROI, V.  |
2020 | Fast quantitative determination of phenolic compounds in grape juice by UPLC-MS: method validation and characterization of juices produced with diferent grape varieties. | CANEDO-REIS, N. A. P. ; GUERRA, C. C. ; SILVA, L. F. da ; WETZSTEIN, L. C. ; JUNGES, C. H. ; FERRÃO, M. F. ; BERGOLD, A. M.  |
2019 | Geographical traceability of South Brazilian red wines through fused spectroscopic data. | SCHNEIDER, M. P. ; BOCK, F. C. ; GUERRA, C. C. ; SILVA, L. L. ; FERRÃO, M. F. ; GOMES, A. A.  |