Browsing by Author FREIRE, L.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Diversidade de espécies de Aspergillus e Penicillium em solos de vinhedos da região Tropical Semiárida do Brasil. | FREIRE, L. ; PASSAMANI, F. R. F. ; PEREIRA, G. E. ; BATISTA, L. R.  |
2020 | From grape to wine: Fate of ochratoxin A during red, rose, and white winemaking process and the presence of ochratoxin derivatives in the final products. | FREIRE, L. ; BRAGA, P. A. C. ; FURTADO, M. M. ; DELAFIORI, J. ; DIAS-AUDIBERT, F. L. ; PEREIRA, G. E. ; REYES, F. D. ; CATHARINO, R. R. ; SANT'ANA, A. S.  |
2016 | Influence of physical and chemical characteristics of wine grapes on the incidence of Penicillium and Aspergillus fungi in grapes and ochratoxin A in wines. | FREIRE, L. ; PASSAMANI, F. R. F. ; THOMAS, A. B. ; NASSUR, R. de C. M. R. ; SILVA, L. M. ; PASCHOAL, F. N. ; PEREIRA, G. E. ; PRADO, G. ; BATISTA, L. R.  |
1998 | KDL: Kit de desenvolvimento laboratorial aplicado na avaliação do tempo de resposta de metodologias termoelásticas adaptadas ao estudo das relações água planta. | PESSOA, J. D. C. ; FREIRE, L. ; FERREIRA, V. C. ; CRUVINEL, P. E. ; CALBO, A. G.  |