Browsing by Author HONAISER, T. C.
Showing results 1 to 3 of 3
Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Comparison of grain protein profiles of Brazilian cowpea (Vigna unguiculata) cultivars based on principal component analysis. | HONAISER, T. C. ; ROSSI, G. B. ; ROCHA, M. de M. ; ARISI, A. C. M.  |
2019 | Otimização da extração de proteínas de grãos de feijão-caupi (Vigna unguiculata) para análise proteômica. | HONAISER, T. C. ; ROSSI, G. B. ; SILVEIRA, K. G. ; ROCHA, M. de M. ; ARISI, A. C. M.  |
2022 | Synergism and phenolic bioaccessibility during in vitro co-digestion of cooked cowpea with orange juice. | HONAISER, T. C. ; ARCARI, S. G. ; FABIANE, K. C. ; ROCHA, M. de M. ; FEDRIGO, I. M. T. ; ARISI, A. C. M.  |