Navegando por Autor HONAISER, T. C.
Mostrando resultados 1 a 3 de 3
Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2022 | Comparison of grain protein profiles of Brazilian cowpea (Vigna unguiculata) cultivars based on principal component analysis. | HONAISER, T. C.; ROSSI, G. B.; ROCHA, M. de M.; ARISI, A. C. M. |
2019 | Otimização da extração de proteínas de grãos de feijão-caupi (Vigna unguiculata) para análise proteômica. | HONAISER, T. C.; ROSSI, G. B.; SILVEIRA, K. G.; ROCHA, M. de M.; ARISI, A. C. M. |
2022 | Synergism and phenolic bioaccessibility during in vitro co-digestion of cooked cowpea with orange juice. | HONAISER, T. C.; ARCARI, S. G.; FABIANE, K. C.; ROCHA, M. de M.; FEDRIGO, I. M. T.; ARISI, A. C. M. |