Browsing by Author HOVELL, A. M. C.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2011 | Chemotypes of Eugenia uniflora and antinociceptive activity. | ANDRÉ, A. da C. ; S. JÚNIOR, H. M. ; GARRETT, R. ; AMORIM, A. C. L. ; BIZZO, H. R. ; HOVELL, A. M. C. ; REZENDE, C. M.  |
2012 | Comparison between GC-MS-SIM and GC-ECD for the determination of residues of organochlorine and organophosphorus pesticides in Brazilian citrus essential oils. | ALVES, A. A. R. ; REZENDE, M. J. C. ; HOVELL, A. M. C. ; BIZZO, H. R. ; OLIVEIRA, A. C. L. ; RODRIGUES, S. V. ; REZENDE, C. M.  |
2008 | Differentiation between arabica and robusta brazilian coffees using HS-SPME and SDE gas chromatography-mass spectrometry and principal component analysis. | ARRUDA, N. P. ; PEREIRA, E. J. ; HOVELL, A. M. C. ; AMORIM, A. C. L. ; COURY, S. M. ; BIZZO, H. R. ; REZENDE, C. M.  |
2011 | Discriminação entre estádios de maturação e tipos de processamento de pós-colheita de cafés arábica por microextração em fase sólida e análise de componentes principais. | ARRUDA, N. P. ; HOVELL, A. M. C. ; REZENDE, C. M. ; FREITAS, S. P. ; COURI, S. ; BIZZO, H. R.  |