Browsing by Author IRGANG, R.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Alternativas ao uso de antibióticos via ração na produção de Suínos.TUTIDA, Y. H.; SIQUEIRA, H. A.; MONTES, J. H.; HEBBEL, C.; NARDELLI, G.; PERIPOLLI, V.; MOREIRA, F.; GÜTHS, M. F.; IRGANG, R.; KICH, J. D.; BIANCHI, I.
2018Assessment of runs of homozygosity islands and estimates of genomic inbreeding in Gyr (Bos indicus) dairy cattle.PERIPOLLI, E.; STAFUZZA, N. B.; MUNARI, D. P.; LIMA, A. L. F.; IRGANG, R.; MACHADO, M. A.; PANETTO, J. C. do C.; VENTURA, R. V.; BALDI, F.; SILVA, M. V. G. B.
1991Efeito do cruzamento no desempenho de linhas comerciais de aves para corte. 1. Características de crescimento.AVILA, V. S. de; IRGANG, R.; LEDUR, M. C.; SCHMIDT, G. S.; BARIONI JUNIOR, W.
1986Efeitos da idade ao primeiro parto e da raça no desempenho reprodutivo posterior de fêmeas de suínos.IRGANG, R.; FREITAS, A. R. de; DALLA COSTA, O. A.
2021Effects of in feed removal of antimicrobials in comparison to other prophylactic alternatives in growing and finishing pigs.TUTIDA, Y. H.; MONTES, J. H.; BORSTNEZ, K. K.; SIQUEIRA, H. A.; GÜTHS, M. F.; MOREIRA, F.; PERIPOLLI, V.; IRGANG, R.; MORÉS, N.; BIANCHI, I.; KICH, J. D.
2019Estratégias para reduzir o uso de antibióticos na produção de suínos.TUTIDA, Y. H.; BORSTNEZ, K. K.; MONTES, J.; GÜTHS, M. F.; IRGANG, R.; MOREIRA, F.; PERIPOLLI, V.; MORÉS, N.; BIANCHI, I.; KICH, J. D.
2011Evolução da genética: do porco tipo banha ao suíno light.FÁVERO, A. F.; FIGUEIREDO, E. A. P. de; IRGANG, R.; COSTA, C. N.; SARALEGUI, W. H. L.