Navegando por Autor MARCANO DE HIGUERA, J.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2021 | Bioaccessibility assessment of Cu, Fe, K, Mg, P, and Zn in thermally treated lamb meat. | MARCANO DE HIGUERA, J.; SANTOS, H. M.; OLIVEIRA, A. F. DE; NOGUEIRA, A. R. de A. |
2020 | Determinação de Al, Ba, Cd, Cr, Cu, Fe, Sr e Ti em velas do tipo estrela empregando planejamento Box-Behnken. | LANDGRAFF, R. L.; MARCANO DE HIGUERA, J.; SÁ, I. P. DE; NOGUEIRA, A. R. de A. |
2023 | High enhancement of macro and micronutrients quantification in Cajuína by ICP OES using ultrasound and multivariate analysis. | COELHO, T. L. S.; SILVA, D. S. N.; SOUZA FILHO, L. B. DE; ROCHA, J. M.; MARCANO DE HIGUERA, J.; SÁ, I. P. DE; GAMELA, R. R.; NOGUEIRA, A. R. de A.; LOPES JÚNIOR, C. A.; VIEIRA, E. C. |
2022 | In vitro bioaccessibility of essential minerals from raw and cooked Tilapia fillet: method validation and analysis by synchronous vertical dual view ICP OES. | SANTOS, H. M.; MARCANO DE HIGUERA, J.; NOGUEIRA, A. R. de A. |