Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | A bioacessibilidade como ferramenta para avaliação dos beneficios associados ao consumo de pescado. | FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A. |
2007 | An outlook on current recording and breeding programs of the Holstein cattle in Brazil. | COSTA, C. N.; HAGUIHARA, K.; MARQUES, A. |
2017 | Bioaccessibility of contaminants of emerging concern in raw and cooked commercial seafood species: insights for food safety risk assessment. | ALVES, R. N.; MAULVAULT, A. L.; BARBOSA, V. L.; FERNANDEZ-TEJEDOR, M.; RAMBLA-ALEGRE, M.; CAMPÀS, M.; REVERTÉ, L.; DIOGÈNE, J.; TEDIOSIE, A.; KWADIJK, C. J. A. F.; KOTTERMAN, M.; VAN DEN HEUVEL, F. H. M.; ROBBENS, J.; CUNHA, S.; FERNANDES, J. O.; RASMUSSEN, R. R.; SLOTH, J. J.; ALVAREZ-MUÑOZ, D.; RODRÍGUEZ-MOZAZ, S.; AZNAR-ALEMANY, Ò.; ELJARRAT, E.; BARCELÓ, D.; MANITA, D.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; COSTA, P. R.; MARQUES, A. |
2019 | Bioaccessibility of metals in seafood: risk to human health. | FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R.; BARBOSA, V.; MAULVAULT, A. L.; ANACLETO, P.; CAMACHO, C.; BANDARRA, N.; MARQUES, A. |
2015 | Characterization of volatile and sensory profile of Cabernet Sauvignon wines produced in six different vineyards of the Campanha Gaúcha region, Brazil. | NICOLLI, K.; LAGO, L.; BARBARÁ, J.; MARQUES, A.; GUERRA, C. C.; SANTOS, H. P. dos; WELKE, J.; ZINI, C. |
2016 | Citogenética, origem e evolução de Stylosanthes scabra e espécies afins do complexo de S. scabra. | PEREIRA, L. de M.; SOUZA, G.; MARQUES, A.; MELO, N. F. de; SIMON, M. F. |
2016 | Coping with antidepressants in a changing ocean: behavioural implications in juvenile meagre (Argyrosomus regius) exposed to venlafaxine. | MAULVAULT, A. L.; PAULA, J. R.; CAMACHO, C.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; FOGACA, F. H. dos S.; ANACLETO, P.; PISSARRA, V.; DINIZ, M.; MARQUES, A.; ROSA, R. |
2016 | Destreza do modelo ETA-HADGEM-ES para a bacia do rio Jaguaribe: projeções de chuva. | MAIA, A. de H. N.; GONDIM, R. S.; MARQUES, A. |
2015 | Different tools to trace geographic origin and seasonality of croaker (Micropogonias furnieri). | CHAGURI, M. P.; MAULVAULT, A. L.; NUNES, M. L.; SANTIAGO, D. A.; DENADAI, J. C.; FOGACA, F. H.; SANT'ANA, L. S.; DUCATTI, C.; BANDARRA, N.; CARVALHO, M. L.; MARQUES, A. |
2013 | Identification of Molecular Markers linked to Apomixis in panicum Maximum. | CHIARI, L.; MARQUES, A.; JANK, L.; PAGLIARINI, M. |
2016 | In vitro bioaccessibility of the marine biotoxin okadaic acid and Dinophysistoxin-2 in steamed and raw shellfish. | MANITA, D.; ALVES, R.; BRAGA, A. C.; FOGACA, F. H. dos S.; MARQUES, A.; COSTA, P. R. |
2007 | Introduction of the anti-apoptotic baculovirus p35 gene in passion fruit induces herbicide tolerance, reduced bacterial lesions, but does not inhibits passion fruit woodiness disease progress induced by cowpea aphid-borne mosaic virus (CABMV). | FREITAS, D. S. de; COELHO, M. C. F.; SOUZA JUNIOR, M. T.; MARQUES, A.; RIBEIRO, B. M. |
2006 | Manejo de água no algodoeiro herbáceo no Oeste Baiano, safra 2003/2004. | VIANA, S. B. A.; BEZERRA, J. R. C.; GHEYI, H. R.; FERNANDES, P. D.; MARQUES, A.; SOUZA NETO, M. N. de |
2016 | Mercury in vitro bioaccessibility in seaweed (Ulva sp.): effects of cooking practices. | FOGACA, F. H. dos S.; ALVES, R. N.; AULVAULT, A. L.; BARBOSA, V. L.; BANDARRA, N.; POUSÃO, P.; MARQUES, A. |
2018 | Model rainfall-runoff in the constraints Amazon. | CASAVECCHIA, B. H.; ALMEIDA, F. T. de; SOUZA, A. P. de; ZOLIN, C. A.; ULIANA, E. M.; MARQUES, A. |
2018 | Origin and parental genome characterization of the allotetraploid Stylosanthes scabra Vogel (Papilionoideae, Leguminosae), an important legume pasture crop. | MARQUES, A.; MORAES, L.; SANTOS, M. A. dos; COSTA, I.; COSTA, L.; NUNES, T.; MELO, N. F. de; SIMON, M. F.; LEITCH, A. R.; ALMEIDA, C.; GUSTAVO SOUZA, G. |
2013 | Tendencias geneticas das caracteristicas de conformação linear na raça holandesa no Brasil. | COBUCI, J. A.; COSTA, C. N.; KERN, E. L.; RIBAS NETO, P.; MARQUES, A.; MACHADO, D. S. |
2018 | Use of green tea to reduce methylmercury bioaccessibility in raw and cooked fish. | ANACLETO, P.; BARBOSA, V.; ALVES, R.; MAULVAULT, A. L.; FOGACA, F. H. dos S.; LANGERHOLC, T.; MARQUES, A. |