Browsing by Author MELO, L.

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2015Antioxidants and sensory properties of the infusions of wild passiflora from Brazilian savannah: potential as functional beverages.PINELI, L. de L. de O.; RODRIGUES, J. da S. Q.; COSTA, A. M.; LIMA, H. C. de; CHIARELLO, M. D.; MELO, L.
2009Biofortified common bean genotypes (Phaseolus vulgaris, L.) as iron and zinc sources in brazilian population diet.JUNIOR, L.; SANTOS, D.; BASSINELLO, P.; PELOSO, M.; MELO, L.; DIAZ, J.; GUIMARAES, C.; BEEBE, S.; CARVALHO, J.; NUTTI, M.
2020Comparison of two rapid descriptive sensory techniques for profiling and screening of drivers of liking of sorghum breads.AGUIAR, L. A. de; RODRIGUES, D. B.; QUEIROZ, V. A. V.; MELO, L.; PINELI, L. de L. de O.
2017Cultivares de feijoeiro-comum com altos teores de ferro, zinco e proteína.DI PRADO, P.; FARIA, L.; ALMEIDA, V.; MELO, C.; COSTA, A.; CARVALHO, H.; MARTINS, M.; PEREIRA FILHO, I.; SOUZA, T.; MELO, P.; MELO, L.; PEREIRA, H.
2010Development, transferability and mapping of microsatellite markers on a reference BAT93 x JALOEEP558 population.GARCIA, R. A. V.; BRONDANI, C.; BORBA, T. C. de O.; MELO, L.; BRONDANI, R. P. V.
2010Duas novas cultivares de feijão.MELO, L.
2005Seleção de marcadores SSRs para o desenvolvimento de mapa genético para feijão visando a identificação de QTLs.GARCIA, R. A. V.; BRONDANI, R. P. V.; BRONDANI, C.; MELO, L.; BUSO, G. S. C.; BASSINELLO, P. Z.; CARNEIRO, M. S.; SIBOV, S. T.; DEL PELOSO, M. J.