Navegando por Autor MELO, L.
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Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2015 | Antioxidants and sensory properties of the infusions of wild passiflora from Brazilian savannah: potential as functional beverages. | PINELI, L. de L. de O.; RODRIGUES, J. da S. Q.; COSTA, A. M.; LIMA, H. C. de; CHIARELLO, M. D.; MELO, L. |
2009 | Biofortified common bean genotypes (Phaseolus vulgaris, L.) as iron and zinc sources in brazilian population diet. | JUNIOR, L.; SANTOS, D.; BASSINELLO, P.; PELOSO, M.; MELO, L.; DIAZ, J.; GUIMARAES, C.; BEEBE, S.; CARVALHO, J.; NUTTI, M. |
2020 | Comparison of two rapid descriptive sensory techniques for profiling and screening of drivers of liking of sorghum breads. | AGUIAR, L. A. de; RODRIGUES, D. B.; QUEIROZ, V. A. V.; MELO, L.; PINELI, L. de L. de O. |
2017 | Cultivares de feijoeiro-comum com altos teores de ferro, zinco e proteína. | DI PRADO, P.; FARIA, L.; ALMEIDA, V.; MELO, C.; COSTA, A.; CARVALHO, H.; MARTINS, M.; PEREIRA FILHO, I.; SOUZA, T.; MELO, P.; MELO, L.; PEREIRA, H. |
2010 | Development, transferability and mapping of microsatellite markers on a reference BAT93 x JALOEEP558 population. | GARCIA, R. A. V.; BRONDANI, C.; BORBA, T. C. de O.; MELO, L.; BRONDANI, R. P. V. |
2010 | Duas novas cultivares de feijão. | MELO, L. |