Browsing by Author MENDONÇA, G. M. N.
Showing results 1 to 5 of 5
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Aceitação sensorial de brotos de soja em conserva. | MENDONÇA, G. M. N.; SILVA, M. B. R.; BENASSI, V. T.; OLIVEIRA, M. A. |
2015 | Avaliação físico-química e microbiológica de brotos de soja em conserva. | MENDONÇA, G. M. N.; COELHO, A. R.; MANDARINO, J. M. G.; OLIVEIRA, M. A.; BENASSI, V. T. |
2022 | Bacterial cellulose/tomato puree edible films as moisture barrier structures in multicomponent foods. | FREITAS, J. A. M.; MENDONÇA, G. M. N.; SANTOS, L. B.; ALONSO, J. D.; MENDES, J. F.; BARUD, H. S.; AZEREDO, H. M. C. de |
2023 | Freeze-dried banana slices carrying probiotic bacteria. | NIRO, C. M.; MENDONÇA, G. M. N.; PAULINO, L. R.; SOARES, V. F.; AZEREDO, H. M. C. de |
2015 | Transformações no perfil de isoflavonas em brotos de soja. | SILVA, M. B. R; MENDONÇA, G. M. N.; LEITE, R. S.; BENASSI, V. T.; MANDARINO, J. M. G.; OLIVEIRA, M. A.; IDA, E. I. |