Browsing by Author MOREIRA, A. L.

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2015Atividade ovicida in vitro do extrato de Ingá (Inga edulis) em nematódeos gastrintestinais de ovinos.YOSHIHARA, E.; MOREIRA, A. L.; MONTEIRO, T. de J.; ZIRONDI, S. C. R.; MINHO, A. P.
2015Características morfogênicas, estruturais e produtivas de acessos de capim-buffel.MOREIRA, J. A. de S.; FAGUNDES, J. L.; MISTURA, C.; LEMOS. N. L. S.; MOREIRA, J. N.; BACKES, A. A.; MORAIS, J. A. da S.; OLIVEIRA, C. S. de; MOREIRA, A. L.
2017Degradabilidade ruminal de casca de vagem de feijão-fava (Phaseolus lunatus L.) amonizada com ureia.SILVA, R. N. P. da; ALVES, A. A.; GARCEZ, B. S.; MOREIRA FILHO, M. A.; OLIVEIRA, M. E. de; MOREIRA, A. L.; AZEVEDO, D. M. M. R.; PARENTE, H. N.
2017Digestibility markers of sheep diets containing hydrolyzed sugarcane-top hay.MOREIRA FILHO, M. A.; ALVES, A. A.; GARCEZ. B. S.; MOREIRA, A. L.; AZEVEDO, D. M. M. R.; PARENTE, H. N.
2018Hydrolyzed sugarcane tip hay constitutes alternative forage in diets for finishing sheep.ALVES, A. A.; MOREIRA, A. L.; MOREIRA FILHO, M. A.; PARENTE, H. N.; GARCEZ, B. S.; AZEVEDO, D. M. M. R.; ROGERIO, M. C. P.; MEDEIROS, A. N.
2018Indicadores de digestibilidade de dietas para ovinos contendo feno de ponta de cana-de-açúcar hidrolisado.LIMA, H. C.; MOREIRA FILHO, M. A.; ALVES, A. A.; MOREIRA, A. L.; PARENTE, H. N.; FRANCO, L. J. D.; AZEVEDO, D. M. M. R.; MOREIRA, E. M. da S.
2013Nutritional value of hay from maize-crop stubble ammoniated with urea.MOREIRA FILHO, M. A. M.; ALVES, A. A.; VALE, G. E. S. do; MOREIRA, A. L.; ROGERIO, M. C. P.
2003Perfil fermentativo e microbiológico do capim-marandu (Brachiaria brizantha cv. Marandu) ensilado com polpa cítrica peletizada.BERNARDES, T. F.; REIS, R. A.; SCHOCKEN-ITURRINO, R. P.; CORRÊA, L. de C.; MOREIRA, A. L.; SILVEIRA, R. N. da
2019Performance and grazing behavior of growing goats supplemented with palm tree fruit.GARCEZ, B. S.; ALVES, A. A.; ARAÚJO, D. L. da C.; OLIVEIRA, M. E. de; POMPEU, R. C. F. F.; ROGERIO, M. C. P.; MOREIRA, A. L.; LIMA, I. S. de S.
2015Rapid method for the classification of Baccharis species by Fourier Transform Infrared (FT-IR) spectroscopy and chemometrics analysis.LOURENÇO, A. V. F.; MOREIRA, A. L.; BRUGINSKI, E. R. D.; ZUCCOLOTTO, T.; HEIDEN, G.; CAMPOS, F. R.