Browsing by Author OLIVEIRA, E. A.
Showing results 1 to 7 of 7
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Carcass traits from a genotype containing Brazilian Moura breed slaughtered between 100 and 130kg. | OLIVEIRA, E. A. ; BERTOL, T. M. ; COLDEBELLA, A. ; KAWSKI, V. L. ; FIGUEIREDO, E. A. P. de ; WARPECHOWSKI, M.  |
2011 | Composição químico-bromatológica do farelo obtido do resíduo do processamento de cambuí (Myrciaria tenella). | VOLTOLINI, T. V. ; BIASOTO, A. C. T. ; OLIVEIRA, E. A. ; RYBKA, A. C. P.  |
2011 | Efeito do peso de abate sobre a qualidade da carne em suínos. | BERTOL, T. M. ; SCANDOLERA, A. J. ; STERZELECKY, R. J. ; OLIVEIRA, E. A. ; GUIMARÃES, A. K. ; COLDEBELLA, A.  |
2011 | Effect of slaughter weight on growth performance and carcass traits in pigs. | OLIVEIRA, E. A. ; BERTOL, T. M. ; SANTOS FILHO, J. I. dos ; GUIMARÃES, A. K. ; NATEL, J. C. C. ; STERZELECKI, R. J. ; SCANDOLERA, A. J. ; WARPECHOWSKI, M. B.  |
2011 | Effect of slaughter weight on the weight and meat yield of carcass cuts in pigs. | OLIVEIRA, E. A. ; BERTOL, T. M. ; SANTOS FILHO, J. I. dos ; GUIMARÃES, A. K. ; NASCIMENTO, H. G. ; STERZELECKI, R. J. ; SCANDOLERA, A. J. ; WARPECHOWSKI, M. B.  |
2011 | Elaboração de suco e geléia de cambuí (Myrciaria tenella). | RYBKA, A. C. P. ; OLIVEIRA, E. A. ; BIASOTO, A. C. T.  |
2015 | Meat quality and cut yield of pigs slaughtered over 100kg live weight. | BERTOL, T. M. ; OLIVEIRA, E. A. ; COLDEBELLA, A. ; KAWSKI, V. L. ; SCANDOLERA, A. J. ; WARPECHOWSKI, M. B.  |