Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptability. | PAIVA, C. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; GARCIA, M. A. V. T. ; CARVALHO, C. W. P. de  |
2008 | Análise sensorial de barra de cereais elaborada com pipoca de sorgo. | CARNEIRO, H. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; VASCONCELOS, J. H. ; RODRIGUES, J. A. S. ; RODRIGUES, C. G. ; PAIVA, C. L.  |
2016 | Avaliação sensorial de churros sem glúten com farinha de sorgo com e sem tanino. | CORREIA, V. T. da V. ; PAIVA, C. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; SOUSA, A. P. de ; EL-CORAB NETO, J. I. ; MARTINS, J. L. A.  |
2016 | Avaliação sensorial e físico química de bolo dietético à base de farinha de sorgo. | SILVA, D. G. L. ; PAIVA, C. L. ; FERREIRA, D. C. ; QUEIROZ, V. A. V. ; RIBEIRO, L. H. G. ; RODRIGUES, S. S.  |
2019 | Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milho. | PAIVA, C. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; GARCIA, M. A. V. T.  |
2014 | Diversidade genética de espécies do gênero Passiflora com o uso da estratégia Ward-MLM. | PAIVA, C. L. ; VIANA, A. P. ; SANTOS, E. A. ; SILVA, R. N. O. A ; OLIVEIRA, E. J. de  |
2012 | Diversidade genética entre acessos de espécies de passiflora utilizando caracteres morfológicos. | PAIVA, C. L. ; VIANA, A. P. ; SILVA, R. N. O. ; SANTOS, E. A. ; FREITAS, J. C. de O. ; OLIVEIRA, E. J. de  |
2012 | Estudos sensoriais para determinação da vida de prateleira de barra de cereais com pipoca de sorgo. | PAIVA, C. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; RODRIGUES, J. A. S.  |
2022 | Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescine. | PAIVA, C. L. ; NETTO, D. A. M. ; QUEIROZ, V. A. V. ; GLORIA, M. B. A.  |
2015 | Germinated sorghum shows expressive contents of putrescine and low polyamine. | GLORIA, M. B. ; PAIVA, C. L. ; NETTO, D. A. M.  |
2020 | Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flour. | QUEIROZ, V. A. V. ; CORREIA, V. T. da V. ; MENEZES, C. B. de ; MIGUEL, R. de A. ; CONCEIÇÃO, R. R. P. da ; PAIVA, C. L. ; FIGUEIREDO, J. E. F.  |
2018 | Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storage. | QUEIROZ, V. A. V. ; OLIVEIRA, K. G. de ; PAIVA, C. L. ; CARLOS, L. de A. ; MENEZES, C. B. de ; BARROS, F. A. R. de ; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. ; ANUNCIAÇÃO, P. C.  |
2015 | Sensory evaluatins of pastas prepared from sorghum and corn flours. | PAIVA, C. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; GARCIA, M. A. V. T. ; REIS, G. C. L.  |
2015 | Sorvete adicionado de farinha de sorgo: elaboração, caracterização físicoquímica e sensorial. | SILVA, C. S. ; PAIVA, C. L. ; QUEIROZ, V. A. V. ; UBALDO, J. C. S. R.  |