Ano de publicação | Título | Autor(es) |
2018 | Acceptability and study of shelf life of gluten free cereal bar with popped and extruded sorghum based on a consumer acceptability. | PAIVA, C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; GARCIA, M. A. V. T.; CARVALHO, C. W. P. de |
2008 | Análise sensorial de barra de cereais elaborada com pipoca de sorgo. | CARNEIRO, H. L.; QUEIROZ, V. A. V.; VASCONCELOS, J. H.; RODRIGUES, J. A. S.; RODRIGUES, C. G.; PAIVA, C. L. |
2016 | Avaliação sensorial de churros sem glúten com farinha de sorgo com e sem tanino. | CORREIA, V. T. da V.; PAIVA, C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; SOUSA, A. P. de; EL-CORAB NETO, J. I.; MARTINS, J. L. A. |
2016 | Avaliação sensorial e físico química de bolo dietético à base de farinha de sorgo. | SILVA, D. G. L.; PAIVA, C. L.; FERREIRA, D. C.; QUEIROZ, V. A. V.; RIBEIRO, L. H. G.; RODRIGUES, S. S. |
2019 | Características tecnológicas, sensoriais e químicas de massas secas sem glúten à base de farinhas de sorgo e milho. | PAIVA, C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; GARCIA, M. A. V. T. |
2014 | Diversidade genética de espécies do gênero Passiflora com o uso da estratégia Ward-MLM. | PAIVA, C. L.; VIANA, A. P.; SANTOS, E. A.; SILVA, R. N. O. A; OLIVEIRA, E. J. de |
2012 | Diversidade genética entre acessos de espécies de passiflora utilizando caracteres morfológicos. | PAIVA, C. L.; VIANA, A. P.; SILVA, R. N. O.; SANTOS, E. A.; FREITAS, J. C. de O.; OLIVEIRA, E. J. de |
2012 | Estudos sensoriais para determinação da vida de prateleira de barra de cereais com pipoca de sorgo. | PAIVA, C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; RODRIGUES, J. A. S. |
2022 | Germinated sorghum (Sorghum bicolor L.) and seedlings show expressive contents of putrescine. | PAIVA, C. L.; NETTO, D. A. M.; QUEIROZ, V. A. V.; GLORIA, M. B. A. |
2015 | Germinated sorghum shows expressive contents of putrescine and low polyamine. | GLORIA, M. B.; PAIVA, C. L.; NETTO, D. A. M. |
2020 | Retention of phenolic compounds and acceptability of gluten-free churros made with tannin or tannin-free sorghum flour. | QUEIROZ, V. A. V.; CORREIA, V. T. da V.; MENEZES, C. B. de; MIGUEL, R. de A.; CONCEIÇÃO, R. R. P. da; PAIVA, C. L.; FIGUEIREDO, J. E. F. |
2018 | Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storage. | QUEIROZ, V. A. V.; OLIVEIRA, K. G. de; PAIVA, C. L.; CARLOS, L. de A.; MENEZES, C. B. de; BARROS, F. A. R. de; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.; ANUNCIAÇÃO, P. C. |
2015 | Sensory evaluatins of pastas prepared from sorghum and corn flours. | PAIVA, C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; GARCIA, M. A. V. T.; REIS, G. C. L. |
2015 | Sorvete adicionado de farinha de sorgo: elaboração, caracterização físicoquímica e sensorial. | SILVA, C. S.; PAIVA, C. L.; QUEIROZ, V. A. V.; UBALDO, J. C. S. R. |