Browsing by Author PAZ, C. D. da

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2019Avaliação de formulações de leveduras para o controle de podridões pós-colheita de manga em produção orgânica em condições de campo.GAVA, C. A. T.; SÁ, A. V. de; TAVARES, P. F.; PAZ, C. D. da
2013Defining optimal dose of a biocontrol agent to postharvest fruit rot in mangoes caused by Lasiodiplodiae theobromae and Botryosphaeria dothidea.PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.
2022Development of the prickly pear cactus Opuntia stricta (Haw.) Haw. (Cactaceae) in vitro in response to the replacement of potassium nitrate for a commercial kno3 fertilizer.FERREIRA, C. C. de S.; PAZ, C. D. da; SOUZA, J. C. de; PEIXORO, A. R.; RIOS, L. S.; NASCIMENTO, A. R.; RIBEIRO, J. M.; MELO, N. F. de; TEIXEIRA, S. L.; ARAÚJO, J. F.
2013Efeito de diferentes doses de isolados de levedura na severidade de podridão pós-colheita em frutos de manga.PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.
2013Eficiência de isolados de levedura para controle de podridões pós-colheita em frutos de manga.PEREIRA, C. A.; CASTRO, A. P. C. de; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.
2014Estudos dos constituintes químicos e atividade antibacteriana do óleo essencial de Lippia gracilis a Xanthomonas campestris pv. viticola in vitro.SANTOS, M. M.; PEIXOTO, A. R.; PESSOA, E. de S.; NEPA, H. B. dos S.; PAZ, C. D. da; SOUZA, A. V. de
2014Identificação de potenciais plantas hospedeiras alternativas de Xanthomonas campestris pv. Viticola.SANTOS, M. M.; PEIXOTO, A. R.; PESSOA, E. de S.; GAMA, M. A.; MARIANO, R. de L. R.; BARBOSA, M. A. G.; PAZ, C. D. da
2012Influência da vegetação nativa na polinização do maracujá amarelo (Passisflora edulis f. flavicarpa DEG.) em Juazeiro-BA.SIQUEIRA, K. M. M.; PAZ, C. D. da; KIILL, L. H. P.; SILVA, T. C. F. S.; SILVA, R. C. B.; SANTOS, L. M. B.; GAMA, D. R. S.
2019Isolamento de leveduras colonizadoras de frutos e seleção para o controle de podridão da manga causada por patógenos múltiplos.GAVA, C. A. T.; SÁ, A. V.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; PAZ, C. D. da
2022Local Bacillus species as potential biocontrol agents for Meloidogyne enterolobii in melon (Cucumis melo L.).CARVALHO JÚNIOR, O. V. de; SÁ, A. V. de; PEIXOTO, A. R; PAZ, C. D. da; CASTRO, J. M. da C. e; GAVA, C. A. T.
2018Photoprotector adjuvants to enhance UV tolerance of yeast strains for controlling mango decay using pre-harvest spraying.GAVA, C. A. T.; CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; GONÇALVES, J. S.; ARAÚJO, L. F. C.; PAZ, C. D. da
2013Prospecting yeasts isolates form biological control agents of postharvest diseases in mango.CASTRO, A. P. C.; PEREIRA, C. A.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.
2016Reação de genótipos de videira ao cancro bacteriano.ZUCAL, M. P. M.; PEIXOTO, A. R.; ANGELOTTI, F.; PAZ, C. D. da; PAIS, A. K. L.; SILVA, M. S. e; GOIS, A.; SANTOS NETA, H. B.
2013Seleção de leveduras para o controle de patógenos pós-colheita em uva.CASTRO, A. P. C. de; PEREIRA, C. A.; TERAO, D.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.
2020Semi-commercial field evaluation of yeast formulations for control of mango postharvest decay caused by Botryosphaeriacean fungi in organic production.CASTRO, A. P. C.; TAVARES, P. F. de S.; ARAÚJO, C. P.; PAZ, C. D. da; GAVA, C. A. T.
2016Sodium hypochlorite sterilization of culture medium in micropropagation of Gerbera hybrida cv. Essandre.PAIS, A. K.; SILVA, A. P. da; SOUZA, J. C. de; TEIXEIRA, S. L.; RIBEIRO, J. M.; PEIXOTO, A. R.; PAZ, C. D. da