Browsing by Author PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Estabilidade de 3-deoxiantocianidinas em grãos e farinha de sorgo durante o armazenamento. | QUEIROZ, V. A. V. ; OLIVEIRA, K. G. de ; CARLOS, L. A. ; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. ; CARDOSO, L. M. ; ANUNCIAÇÃO, P. ; SCHAFFERT, R. E.  |
2019 | Extruded sorghum consumption associated with a caloric restricted diet reduces body fat in over weight men: a randomized controlled trial. | ANUNCIAÇÃO, P. C. ; CARDOSO, L. de M. ; ALFENAS, R. de C. G. ; QUEIROZ, V. A. V. ; CARVALHO, C. W. P. de ; MARTINO, H. S. D. ; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.  |
2018 | Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storage. | QUEIROZ, V. A. V. ; OLIVEIRA, K. G. de ; PAIVA, C. L. ; CARLOS, L. de A. ; MENEZES, C. B. de ; BARROS, F. A. R. de ; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. ; ANUNCIAÇÃO, P. C.  |