Browsing by Author SAMBORSKI, T.
Showing results 1 to 6 of 6
Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Biofortified sweet potatoes as a tool to combat vitamin A deficiency: effect of food processing in carotenoid content. | SEVERO, J. ; SANTOS, F. N. dos ; SAMBORSKI, T. ; MELLO, A. F. S.  |
2018 | Elaboração de doces utilizando batata-doce biofortificada cv. Beauregard. | SANTOS, F. N. ; NACHTIGAL, L. ; MELLO, A. F. S. ; SAMBORSKI, T. ; MICHELOTTI, A. A. H. ; SEVERO, J.  |
2018 | Elaboração de pão de batata-doce fortificado. | SANTOS, F. N. ; NACHTIGAL, L. ; MELLO, A. F. S. ; SAMBORSKI, T. ; MICHELOTTI, A. A. H. ; SEVERO, J.  |
2021 | Elaboration of food products with biofortified sweet potatoes: characterization and sensory acceptability. | SANTOS, F. N. dos ; DUARTE, L. N. ; SAMBORSKI, T. ; MELLO, A. F. S. ; KRINGEL, D. H. ; SEVERO, J.  |
2011 | Monitoramento dos atributos físico-químicos do solo e proposições de fertilização em área de Cynodon dactylon sobressemeado com forrageiras de inverno. | SILVA, G. M. da ; BORTOLIN, F. ; JANTSCH, E. M. ; UHDE, L. T. ; JEZEWSKI, T. J. ; COSTA, P. U. N. da ; MACHADO, L. J. ; SAMBORSKI, T.  |
2018 | Retenção de carotenoides em produtos alimentícios elaborados com batata-doce biofortificada. | SANTOS, F. N. dos ; DUARTE, L. N. ; SAMBORSKI, T. ; OLIVEIRA, M. dos S. ; MELLO, A. F. S. ; SEVERO, J.  |