Browsing by Author SEVERO, J.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Atividade antioxidante e fitoquímicos em frutos de physalis (Physalis peruviana, L.) durante o amadurecimento e o armazenamento. | SEVERO, J. ; LIMA, C. S. M. ; COELHO, M. T. ; RUFATO, A. de R. ; ROMBALDI, C. V. ; SILVA, J. A.  |
2021 | Biofortified sweet potatoes as a tool to combat vitamin A deficiency: effect of food processing in carotenoid content. | SEVERO, J. ; SANTOS, F. N. dos ; SAMBORSKI, T. ; MELLO, A. F. S.  |
2018 | Elaboração de doces utilizando batata-doce biofortificada cv. Beauregard. | SANTOS, F. N. ; NACHTIGAL, L. ; MELLO, A. F. S. ; SAMBORSKI, T. ; MICHELOTTI, A. A. H. ; SEVERO, J.  |
2018 | Elaboração de pão de batata-doce fortificado. | SANTOS, F. N. ; NACHTIGAL, L. ; MELLO, A. F. S. ; SAMBORSKI, T. ; MICHELOTTI, A. A. H. ; SEVERO, J.  |
2021 | Elaboration of food products with biofortified sweet potatoes: characterization and sensory acceptability. | SANTOS, F. N. dos ; DUARTE, L. N. ; SAMBORSKI, T. ; MELLO, A. F. S. ; KRINGEL, D. H. ; SEVERO, J.  |
2013 | Qualidade pós-colheita de Physalis sob temperatura ambiente e refrigeração. | LIMA, C. S. M. ; SEVERO, J. ; ANDRADE, S. B. de ; AFONSO, L. B. ; ROMBALDI, C. V. ; RUFATO, A. de R.  |
2018 | Retenção de carotenoides em produtos alimentícios elaborados com batata-doce biofortificada. | SANTOS, F. N. dos ; DUARTE, L. N. ; SAMBORSKI, T. ; OLIVEIRA, M. dos S. ; MELLO, A. F. S. ; SEVERO, J.  |