Browsing by Author SILVEIRA, A. C. da

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 10 of 10
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Análise térmica de amidos de cará-moela incorporados com extratos aquosos de erva-mate (Ilex paraguariensis).WOLFF, S. M.; SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, M.
2018Avaliação do desenvolvimento dos frutos de Ilex paraguariensis St.Hil.BRITO, F. C. de; ÁVILA, S.; PACHECO, S. D. G.; SILVEIRA, A. C. da; VARGAS, V. M. F.; LAZZAROTTO, M.
2016Caracterização térmica de óleos essenciais de Eucalyptus spp. resistentes e suscetíveis aos psilídeos.SILVEIRA, A. C. da; MIGUEL, O. G.; LAZZAROTTO, M.
2016Effect of acid alcoholic solution in waxy maize starch treatment.SIQUEIRA, G. L. de A. de; LAZZAROTTO, S. R. da S.; HORNUNG, P. S.; LOURENÇON, T. V.; SILVEIRA, A. C. da; SCHNITZLER, E.; LAZZAROTTO, M.
2016Effect of the KMnO4 treatment on the "pinhão" starch.LAZZAROTTO, S. R. da S.; HORNUNG, P. S.; SIQUEIRA, G. L. de A. de; SILVEIRA, A. C. da; SCHNITZLER, E.; LAZZAROTTO, M.
2018Estudo da Composição dos Óleos Essenciais de três Genótipos de Eucalyptus spp.SILVEIRA, A. C. da; SIQUEIRA, G. L. de A. de; MAYER, F. M.; MIGUEL, O. G.; ZINI, C. A.; LAZZAROTTO, M.
2016Evaluation of double treated starches using thermal tools.SIQUEIRA, G. L. de A. de; LAZZAROTTU, S. R. da S.; HORNUNG, P. S.; SILVEIRA, A. C. da; BANNACH, G.; SCHNITZLER, E.; LAZZAROTTO, M.
2019Evaluation of yerba mate fruit pulp total and fractioned soxhlet extraction using thermal analyses.SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, M.
2019Metodologia para extração de fenólicos totais e antioxidantes da erva-mate.WOLFF, S. M.; SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, M.
2016Thermogravimetric alterations of cassava starch granules induced by hydrogen peroxide, UV rays and microwave.HORNUNG, P. S.; SILVEIRA, A. C. da; LAZZAROTTO, S. R. da S.; SIQUEIRA, G. L. de A. de; SCHNITZLER, E.; RIBANI, R. H.; LAZZAROTTO, M.