Browsing by Author SIQUEIRA, B. dos S.
Showing results 1 to 9 of 9
Issue Date | Title | Author(s) |
2014 | Accelerated aging effects on the grain quality of stored carioca bean. | SIQUEIRA, B. dos S. ; TEIXEIRA, J. V. ; NÓBREGA, L. N. N. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2011 | Avaliação do escurecimento e endurecimento de genótipos de feijão carioca durante armazenamento. | TEIXEIRA, J. V. ; SIQUEIRA, B. dos S. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2012 | Determinação das condições de qRT-PCR para genes envolvidos no fenômeno hard-to-cook em feijão carioca. | PEREIRA, W. J. ; SIQUEIRA, B. dos S. ; DEUS, K. E. de ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z. ; VIANELLO, R. P.  |
2012 | Differences in stability of common bean genotypes to darkening and hardening process during storage. | SIQUEIRA, B. dos S. ; TEIXEIRA, J. V. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2016 | Do enzymatic or non-enzymatic pathways drive the postharvest darkening phenomenon in carioca bean tegument? | SIQUEIRA, B. dos S. ; BASSINELLO, P. Z. ; SANTOS, S. C. ; MALGARESI, G. ; FERRI, P. H. ; RODRIGUEZ, A. G. ; FERNANDES, K. F.  |
2011 | Efeito de câmara simuladora de radiação solar sobre cor e tempo de cocção de grãos de feijão carioca. | TEIXEIRA, J. V. ; SIQUEIRA, B. dos S. ; NÓBREGA, L. N. N. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2013 | Hardness of carioca beans (Phaseolus vulgaris L.) as affected by cooking methods. | SIQUEIRA, B. dos S. ; VIANELLO, R. P. ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2012 | Padronização do preparo de amostras de feijão cozido para teste de dureza instrumental. | SIQUEIRA, B. dos S. ; FERNANDES, K. F. ; BASSINELLO, P. Z.  |
2010 | Qualidade de farelos de arroz cru, extrusado e parboilizado. | LACERDA, D. B. C. L. ; SOARES JÚNIOR, M. S. ; BASSINELLO, P. Z. ; CASTRO, M. V. L. de ; SILVA-LOBO, V. L. ; CAMPOS, M. R. H. ; SIQUEIRA, B. dos S.  |