Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Accessing the nutritional variability of Butia odorata: a food with identity. | WAGNER, J. G. ; CRUZ, J. G. ; SILVEIRA, T. ; FERRI, N. M. L. ; RICHTER, V. B. ; LIMA, F. M. ; FIGUEIRA, K. U. ; MISTURA, C. C. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2024 | Anthocyanin extraction methods: synthesis of morpho-anatomical knowledge for decision-making based on decision-tree | BARROS, G. L. de ; SILVA, F. T. S. ; TEIXEIRA, R. S. ; WAGNER, J. G. ; ROMBALDI, C. V. ; VIZZOTTO, M. ; UBEYITOGULLARI, A. ; NORA, L.  |
2024 | Avaliação de compostos bioativos em diferentes genótipos de batata (Solanum tuberosum L.) provenientes de cultivo orgânico. | VAHL, B. R. ; WAGNER, J. G. ; FERRI, N. M. L. ; SCHEER, G. R. ; EICHOLZ, E. D. ; VIZZOTTO, M.  |
2022 | Brazilian cherry: identifying local knowledge and diversity of Eugenia involucrata in the countryside of Santa Catarina state/Brazil. | WAGNER, J. G. ; SANTOS, K. L. dos ; BUDZIAK, D. ; BARBIERI, R. L.  |
2022 | Caracterização de batata-doce de polpa roxa (ipomoea batatas (l.) lam.) em duas safras. | LUCAS, J. V. ; FERRI, N. M. L. ; WAGNER, J. G. ; CONCENÇO, F. ; VIZZOTTO, M.  |
2022 | Caracterização de populações naturais de butiá da serra (Butia eriospatha) e butiá da praia (Butia catarinensis). | WAGNER, J. G. ; TERRABUIO, A. ; FERRI, N. M. L. ; VOLZ, J. ; BASHIR, I. ; VAHL, B. ; HEIDEN, G. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2019 | Caracterização morfológica e físico-química de frutos de butia odorata. | WAGNER, J. G. ; SILVEIRA, T. ; CRUZ, J. G. ; RITCHER, V. B. ; BARBIERI, R. L. ; VIZZOTTO, M.  |
2020 | Caracterização nutricional e colorimétrica de genótipos de butia odorata de Santa Vitória do Palmar e Pelotas (RS). | WAGNER, J. G. ; FERRI, N. M. L. ; CRUZ, J. G. ; SILVEIRA, T. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2022 | Compostos bioativos e atividade inibitória de alfa-glicosidase em genótipos de butiá (butia odorata). | WAGNER, J. G. ; PEREIRA, E. dos S. ; FERRI, N. M. L. ; HEIDEN, G. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2022 | Evaluation of bioactive compounds in two natural populations of Butia catarinensis Noblick & Lorenzi. | WAGNER, J. G. ; FERRI, N. M. L. ; LUCAS, J. V. ; VAHL, B. R. ; MAIA, L. C. ; HEIDEN, G. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2022 | Genetic variability of bioactive compounds in Capsicum chinense. | CRUZ, J. G. ; SILVEIRA, T. ; RICHTER, V. ; WAGNER, J. G. ; NEITZKE, R. S. ; BARBIERI, R. L. ; VIZZOTTO, M.  |
2022 | Herança alimentar: investigação do uso e da variabilidade físico-química do butiá-da-serra (Butia eriospatha, Arecaceae). | WAGNER, J. G. ; FERRI, N. M. L. ; LUCAS, J. V. ; HEIDEN, G. ; VIZZOTTO, M. ; BARBIERI, R. L.  |
2024 | I Ciranda Agroecológica: cuidando e colorindo. | VAHL, B. R. ; CARPIN, S. P. ; FERRI, N. M. L. ; GARCIA, M. F. ; WAGNER, J. G. ; VIZZOTTO, M.  |
2022 | Use and conservation of Butia palm groves: the link that goes beyond borders. | SILVEIRA, T. ; GODINHO, P. da S. ; PORTELINHA, M. K. ; DIAS, J. M. G. ; CRUZ, J. G. ; WAGNER, J. G. ; BARBIERI, R. L.  |