Browsing by Author ZANCHETTA, J. J.
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Issue Date | Title | Author(s) |
2021 | Bioactive compounds in and antioxidant activity of camu-camu fruits harvested at different maturation stages during postharvest storage. | GRIGIO, M. L. ; MOURA, E. A. de ; CHAGAS, E. A. ; DURIGAN, M. F. B. ; CHAGAS, P. C. ; CARVALHO, G. F. de ; ZANCHETTA, J. J.  |
2024 | Formulação e caracterização agroindustrial de farinha de mandioca d’água enriquecida com protótipos de farinha de camu-camu. | GUIMARÃES, P. V. P. ; CHAGAS, E. A. ; DURIGAN, M. F. B. ; GRIGIO, M. L. ; ZANCHETTA, J. J. ; MELO FILHO, A. A. de  |
2024 | Formulação e caracterização agroindustrial de farinha de mandioca d’água enriquecida com protótipos de farinha de camu-camu. | GUIMARÃES, P. V. P. ; CHAGAS, E. A. ; DURIGAN, M. F. B. ; GRIGIO, M. L. ; ZANCHETTA, J. J. ; MELO FILHO, A. A. de  |
2022 | Nutraceutical potential, quality and sensory evaluation of camu-camu pure and mixed jelly. | GRIGIO, M. L. ; MOURA, E. A. ; CARVALHO, G. F. ; ZANCHETTA, J. J. ; CHAGAS, P. C. ; CHAGAS, E. A. ; DURIGAN, M. F. B.  |